Jump to content

aleksik87

Jäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%
  1. Myyty: Mondraker Foxy XR 27,5" 2015 L-koko "Endurospec"
  2. Nostetaan topikkia ja lasketaan hintaa! Tuosta 2015 mäkihommiin pykälää reteempi kypärä, ja mikä tärkeintä, siistimpi kuin kaverilla!
  3. Myydään moitteettomassa kunnossa oleva Troy Lee Desingsin D2 laatukypärä. Koko M/L, sopii n. 58-60cm päille. Ei ole kaaduttu eikä kolhittu, ei ole naarmuja tai muitakaan kulumisen merkkejä, myös sisäpuoli on täysin ehjä. Kypärällä on ajettu reilun kesän verran, mutta kunto on siis käytännössä uutta vastaava. Mukaan tulee myös Troy Leen suojapussi. Kuvat päivitetty alle:
  4. Myydään otsikon mukainen endurotykki. Valmiina viivalle tai leppoisaksi lenkkikaveriksi! Pyörä on rakennettu kilpakäyttöön osista tinkimättä, joten kyseessä on tasapainoinen paketti, joka taipuu moneen menoon koti- ja ulkomaisissa maastoissa. Iskarit on shimmattu myös ajan kanssa juuri passeleiksi endurotyyppiseen ajoon. Ei siis mitään sinne päin olevia kertatuunauksia... Poljettavuus on hyvä nousuja ajatellen, mutta alamäessähän Mega vasta herää henkiin. SM-sarjan endurokisoissa ko. Megalla on ajettu top-20 sijoista, eikä se terävin kärki kyllä ainakaan pyörän takia karannut. Potentiaalia siis löytyy! Itse olen 180cm lyhyt ja sanoisin että pyörä soveltuu parhaiten 175-185 cm mittaisille ajajille. Osalistaa: Runko: Nukeproof Mega 2011 L-koko Keula: Rockshox Lyrik RC2DH Solo Air 170mm Takaiskari: Rockshox Monarch RT3 (Huom! Iskarissa Burgtecin hipohipo titaaniset offset-reducerit, keulakulma leppoisa ~ 64,8) Kiekot: ZTR Arch EX kehät (UST/tubeless) + Sapim D-Light pinnat + Switch Evo navat Renkaat: paljon, kaikki kuuluu kauppaan. Jarrut: Shimano XT Jarrulevyt: Superstar Helix 180mm Takavaihtaja + liipasin: Shimano Saint (kytkimellä) Pakka + ketjut: Shimano XT Ketjuohjuri: e13 LG1+ Eturatas: e13 35t Kammet: Shimano SLX Polkimet: Shimano XT Satulatolppa: Thomson Elite/ICE V8 hissitolppa Satula: Selle Italia XC Flow Stemmi: PRO Frs 50mm Stonga: Nukeproof Warhead 740mm
  5. aleksik87

    ...

    Paljonko jarrupaloissa on kulutuspintaa jäljellä? Pärjääkö ilman etujoustohaarukkaa hyvin? Onko 480 euroa tiukka hinta?
  6. Kuvaus: Lähes uusi, 3-4 kertaa ajossa ollut DH-panssari myynnissä. Suojassa ei ole naarmuakaan tai mitään muitakaan käytön jälkiä. Koko on medium ja se on ollut mulle sopiva, kuskin mitat 180cm/80kg. Säätövarat on hyvät molempiin suuntiin vielä. Panssari istuu hyvin eikä se ole erityisen kuuma myöskään. Lisäksi selkäpanssarin saa halutessaan irroitettua. MYYTY
  7. aleksik87

    Ei myynnissä

    Nostoa, ostelkaahan kesäksi huippukiekot!
  8. Myydään 2 kevyttä (n. 170g) I-Fly satulaa. Musta on vanhempi ja halvempi, valkoinen lähes uusi ja hieman kalliimpi. SDG:n tolppa on kertalleen kokeiltu, 20mm setback oli liikaa. Tolppa on 400mm pitkä. Myyty. Myyty. Myyty.
  9. Myynnissä huippukevyet ja tehokkaat Avidin jarrut, lippulaivamalli parin vuoden takaa. Mukaan saa valita jarrulevyt mielensä mukaan, tarjolla on 160, 180 ja 203 millisiä levyjä. Avidin omia G3 levyjä sekä Superstarin keveitä (ja päheitä) Flame levyjä, kuva alla. Joitain adaptereitakin on tarjota ja mukaan saa myös ilmaussarjan. Jarrupalat vaihdettu muutama viikko sitten, paloina Avid X0 ja Superstar. Takajarrun kahva on kertaalleen ajettu puuhun viime kesänä, minkä vuoksi kiinnityspannan kohdalla on murtuma. En ole paikannut murtumaa, mutta eipä tuo ole ajossa mitään haitannut ja hyvin pysyy paikallaan kahva. Maali on myös pannan alta kulunut, kuten kuvasta näkyy. Superstarin Flamet (203 ja 180): Myynnissä on myös kesän verran ajetut Crank Brothersin Acidit, muistaakseni halvin versio. Polkimet ovat täysin ehjät, kulumia ja naarmuja tietysti on. Mukaan saa tarvittaessa klossit. HINNAT: Avid Elixir CR Mag jarrusetti kahdella levyllä; MYYTY Crank Brothers Acidit; MYYTY Yhteystiedot: aleksi.korkea-aho[ät]hotmailpistecom nolviisnol-4053689
  10. Myynnissä on pari kesää hyvin palvellut 140mm joustava trail/AM/endurorunko. Iskarina on X-Fusion O2, joka on keväällä 2012 huollettu ja tuunattu Markuksella Fillariosassa. Iskarin alapäässä on offset reducer. Mukaan saa muutaman kerran ajetun SLX-etuvaihtajan X5 triggerillä. Pakettiin kuuluu myös Spessun alkuperäinen ohjainlaakeri, joka on täysin kunnossa ja huollettu säännöllisesti. Myös käyttämätön varavaihtajankorvake tulee mukaan. Rungossa on elämän jälkiä poluilta, mutta mitään halkeamia tms. ei ole. Mulla tuo on ollut ajossa 140 ja 160 millisillä keuloilla, eli tuosta on mahdollista rakentaa hyvin itselleen sopiva ajokaveri. Offset reducerin myötä keulakulma on 140mm keulalla noin 66,5 ja 160mm keulalla 65,5 astetta. Toimii. Geometria valmistajan sivuilta: Seat Tube Length - Center to Top 444mm Top Tube Length (Horizontal) 586mm Top Tube Length (Actual) 574mm Chainstay Length 423mm Bottom Bracket Height - Low Setting 356mm Seat Tube Angle (Actual) - Low Setting 73° Seat Tube Angle (Effective) - Low Setting 76° Head Tube Angle - Low Setting 67° Wheel Base 1148mm Standover Height 748mm Head Tube Height 108mm Stack 565mm Reach 450mm Ground-Top 921mm Runko painaa 3,0kg kuvan mukaisena iskarin, korvakkeen ja laakerikuppien kanssa. Huom. kulmat siis nyt puolisen astetta loivemmat, akseliväli pari milliä pidempi ja keskiö millin alempana, about. Nykyinen kuski on 180 senttinen ja tuo on ollut sopivan ketterä, mutta kovin paljon pidemmälle kuskille en suosittelisi. Lisää kuvia saa sähköpostilla. Rungo sijaitsee Vaasassa. MYYTY.
  11. Ostakaahan pois, vielä löytyy. Saa tinkiä
  12. Ja pudotetaan hintaa, nyt enää 65e! Lähes ilmaista! Kammet siis täysin uusia vastaavat!
  13. Myynnissä muutaman viikon ajetut kammet. Ei sovi kokoonpanoon, joten myyntiin meni. -Punnittu GXP-laakerin kanssa 872g -Kammet 175mm/130BCD, mustat Kuva ja speksejä:
×
×
  • Luo uusi...