Jump to content

rouktom

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Orbea Malli: Alma H50 Lyhyt kuvaus: Gravel/XC Rungon koko: L Kuvaus: Myydään Orbean Alma H50 XC-pyörän pohjalle rakennettu järeä gravel-pyörä L-kokoisella rungolla (n.180cm +/- 5cm sopiva). Mm. hyvin rullaavat 2.25 Vittorian Mezcal tanwall renkaat (takana uusi), uudet Tiagra kahvat ja Brooksin nahkaiset tankonauhat. Vaihteisto 1x10 Tiagra vaihtajalla. Jonkin verran käytönjälkiä tullut runkoon arkikäytössä/säilytyksessä, mutta siisti ja hyvin toimiva peli. Tästä vaikka ympärivuotiseen työmatka-ajoon loistava pyörä. Tänne hankala lisätä kuvia, mutta niitä löytyy Torin ilmoituksesta (https://www.tori.fi/vi/119660309.htm). Hinta: Paikkakunta: Maakunta: Yhteystiedot:
  2. Merkki: Specialized Malli: Diverge Elite E5 Lyhyt kuvaus: Gravel/Allroad Rungon koko: 56cm Kuvaus: Myydään Spessun laadukas gravel/allroad-pyörä. Tarkemmat speksit voi katsoa esim.: https://99spokes.com/en-EU/bikes/specialized/2016/diverge-elite-dsw Muuten ylläoleva kokoonpano, ainoastaan renkaat vaihdettu hieman isompiin ja kestävämpiin 32mm Vittorian Randonneu:hin. Polkimet ja kello eivät kuulu kauppaan. Jotain käytönjälkiä tullut vuosien saatossa, mutta edelleen siisti ja toimiva peli tielle kuin tielle! Tänne vaikea lisätä kuvia, niin Torista löytyy kuvia (https://www.tori.fi/vi/119666018.htm). Hinta: Paikkakunta: Maakunta: Yhteystiedot:
  3. Merkki: Stevens Malli: Tabor Lyhyt kuvaus: Gravel/retkipyörä Rungon koko: 54 Kuvaus: Myydään erittäin hyväkuntoinen ja vähän ajettu laadukas gravel/retkipyörä sitä enemmän tarvitsevalle. Tarkemmat speksit: https://www.stevensbikes.de/2021/en/de/road/gravel/tabor/ Etukiekko vaihdettu uuteen alkuperäisen vioittumisen vuoksi. Renkaat vaihdettu myös hieman paremmin rullaaviin G-one all-roundeihin. Mukaan saa alkuperäisen ohjekirjan ym. lappuset. Polkimet (spd) ja pullotelineet sisältyvät kauppaan. Hinta: - Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: Yv
  4. Merkki: Bianchi Malli: Via Nirone 7 Lyhyt kuvaus: Maantiepyörä Rungon koko: 55cm Kuvaus: Myydään Bianchin kevyt maantiepyörä hienolla celeste värityksellä ja laadukkailla osilla. Pyörä on 55cm kokoa ja ollut viimeksi n.175cm lyhyellä kuskilla. Pidemmälle menee loistavasti, mutta paljon lyhyemmälle ei. Pyörä alurungolla ja hiilikuituisella keulalla ja satulaputkella. Voimansiirto päivitetty täysin Ultegraan, vain jarrusatulat alkuperäiset 105. Kiekot päivitetty myös kevyempiin ja kestävämpiin Fulcrumin Racing 5:iin. Osien päivityksen jälkeen ei ole ajettu kovin paljoa. Tankonauhat ja satula uusittu vielä ihan muutama kymmenen km sitten. Pyörä hienossa kunnossa, jotain pieniä käytönjälkiä toki vuosien aikana päässyt tulemaan runkoon, mutta ei mitään radikaalia. Olen pyörän toinen omistaja ja alkuperäiset liput ja laput löytyy mukaan. Polkimet eivät kuulu kauppaan, mutta pullotelineet saa mukaan. Jonkinlaiset polkimet voi toki löytyä tarvittaessa mukaan. Tästä laadukas paketti maantielle heti ajoon! Nouto/koeajo Turussa, voi myös kulkeutua omien menojen mukana Satakuntaan ja Uudellemaalle tai johonkin siihen välille Turun suunnasta. Hinta: . Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: .
×
×
  • Luo uusi...