Jump to content

Jussi R

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Mikkeli

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: 26" joustohaarukka Malli: Suoralla 1 1/8 putkella Lyhyt kuvaus: Toimiva ja hyvälaatuinen keula Kuvaus: Haluisin löytää 2-3 hyväkuntoista keulaa. Tarjoa, niin katsotaan saadaanko kaupat syntymään. Hinta: 0-100€ Paikkakunta: Mikkeli Maakunta: Etelä-Savo Yhteystiedot: puh: 0443410847, [email protected]
  2. Moikka. Minkä vuosimallin spessuun toi käy. Itelläni on vanhempi 26" täysjousto. Tuo iskari on ilmeisesti uudempi kun meikäläisen fox triad. Mikä on iskarin kunto? onko sitää käytetty huollossa milloin? VOitko lähettää postin kautta? Asun Mikkelissä.
  3. Moikka. Löytyykö sulta myös kumit noihin vanteisiin? Miksi oot myymässä? Löytyykö sulta muita osia pyörään?
  4. Moikka. Onko pyörä vielä myynnissä? Mikä olis viimeinen hinta, vai onko tinkimisen varaa? Ja mua kunnostaa myös ne deoren lammet mukaan kauppaan. Paljonko hinta olis jos ostan kaikki osat mukaan?
  5. Moikka. Kiinnostaa toi keula. Onko se kunnossa? Mikä olis viimeinen hinta
  6. On aika kallis toi sun pyyntö? Mikä siinä on niin kallista? 700€ saa melkein uuden pyörän. Olisko 350€ sopiva hinta? T. Jussi
  7. Moi. Tuo taitas olla mulle sopivan kokoinen, olen 180 cm jalan sisämitta 90cm, pitkät jalat ja kädet. Mikä olis viimeinen hinta? Olen viikonloppuna tulossa Kuopiossa käymään.
×
×
  • Luo uusi...