Jump to content

rèverie

Jäsen
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Kuopio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rèverie

  MYYTY - Cannondale caad8 450e !!!!!!

  Kuvaus: Koko 56 Viime keväänä vaihdettu: uudet Mavic Aksium kiekot (kerran rihdatut ja laakerit rasvattu) Takapakka 12-25 Eturattaat 39-50 uudet jarrupalat Elokuun lopussa vaihdettu uudet Ultegran rattaat (pari sataa kilometriä ajettu) Pyörä on ajovalmis Pientä laittoa jos haluaa, tankoteipin vaihto ja vaijerit. (shimano 105) polkimet ja Shimanon kengät, koko 45 (ostettu elokuussa ) nämä lisämaksusta neuvoteltavissa! Pyörässä on luonnollisesti pieniä käytönjälkiä. RAHTI MATkAHUOLLON KAUTTA 40e!!!! TAI NOUTO SOVITUSTI PAIKAN PÄÄLTÄ!! Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56 Hintapyyntö: 450 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Riistavesi Yhteydenottotapa: 046 625 1802 tai yv tai saku.tuomainen@gmail.com
 2. rèverie

  Cannondale Caad8

  Kuvaus: Viime keväänä vaihdettu: uudet Mavic Aksium kiekot (kerran rihdatut ja laakerit rasvattu) Takapakka 12-25 Eturattaat 39-50 Nyt vaihdettu uudet jarrupalat Elokuun lopussa vaihdettu uudet Ultegran rattaat (pari sataa kilometriä ajettu) Pyörä on ajovalmis Pientä laittoa jos haluaa, tankoteipin vaihto ja vaijerit. Halutessa lisämaksusta mukaan (shimano 105) polkimet ja Shimanon kengät koko 45(ostettu elokuussa ) Pyörässä on luonnollisesti pieniä käytönjälkiä. Myös järkeviä tarjouksia voi esittää. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56 Hintapyyntö: 600 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Riistavesi Yhteydenottotapa: yv tai 046 625 1802
 3. rèverie

  Maantiepyörän voimansiirron uusiminen

  Tietysti toi Sora sarja ei taida olla kuin 8 tai 9 vaihteinen joten samanlaiset osat tilalle. Esim se Shimano 105 CS-5800 on 11 lehtinen sarja joten se ei käy. Jos ostat joltain ja olet epävarma niin kysy myyjältä niin ei tule hasseja.
 4. rèverie

  Maantiepyörän voimansiirron uusiminen

  Onhan se hyvä opetella itse tekemään perushuollot varsinkin osien vaihdot. Työkalut tietysti joutuu hommaamaan. ( muutaman kympin) Ja onhan se pyörän huoltaminen osa sitä harrastusta, joka muodostaa miellyttävän kokonaisuuden. Uuden Shimano 105 takapakan, eturattaat, Ultegran ketjut ja takavaihtajan rissat kannattaa uusia myös. Jos et täältä löydä osia mikä on aika epätodennäköistä kannattaa tilaus tehdä vaikka Rosebikestä, viikko tilauksesta ja paketti tulee ovelle, Ultegran ketjut maksaa 20e, täällä Suomessa maksaa yli 40e, vasta kävin kyselemässä! Takapakka 36e, rissat 15e. Eturattaat Shimanolta maksaa ehkä 40e, mutta täällä on välillä myynnissä niitäkin.. Eteen kannattaa harkita vaihtamista 39t jos se 36t on jäänyt käyttämättömäksi, mikä kuulosta erikoiselta. Mutta se 39t 110BCD on verrattain harvinainen ratas. Sram kannattaa unohtaa kokonaan ja palata siihen takaisin sitten jos on joskus pyörässä Sramin palikat..
 5. rèverie

  Poljinten tärinä

  Tai sanalla sanoen, eturattaatkin vaihtoon.
 6. rèverie

  Poljinten tärinä

  Ok. Kävi mielessä että vaihtaisin myös eturattaat mutta eiköhän se siihen asetu kun alkaa ajamaan. Kiitokset vastauksesta vielä.
 7. rèverie

  Poljinten tärinä

  Vai onko kyseessä luonnollinen ilmiö kun ketjulinja ei ole suora ja välitykset on suurilla? Tietysti vaikea mennä sanomaan miten voimansiirto toimii ajaessa, mutta hassultahan se tuntuisi jos pari suurinta vaihdetta on ajaessa kuin ropellit.
 8. rèverie

  Poljinten tärinä

  Mistä johtuu kun vaihteet laittaa isolle eturattaalle ja kahdelle pienimmälle takarattaalle alkaa muodustumaan tärinää? Kädellä poljinta pyörittäessä tuntuu ikäänkuin poljin juoksisi pykälien läpi. Laitoin pyörään uuden takapakan ja ketjut. Säädin myös vaihteet ja ne toimivat moitteettomasti vaihtaessa. Tämä sama ilmiö tapahtui takavuosina kun erehdyin ostamaan hobbyhallista Raleigin, silloin siinä täysin uudessa pyörässä tapahtui tämä sama ilmiö vain suurimmalla vaihteella. Silloin kuitenkin arvelin antaa asian olla koska siinä pyörässä oli takahaarukka hitsattu vinoon kuten myös käytännössä kaikki kiinnikkeet. Se tietysti oli hämmentävää ja tuli mietittyä että eikö näitä pyöriä kukaan tarkasta ennen kuin myydään kuluttajalle. Mutta nyt on kuitenkin perusmaantiepyörä ja shimano 105 osat. Kiitän jo etukäteen mikäli joku osaa kertoa tämän tärinä ilmiön syyn.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.