Jump to content

superturbo

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Rock Shox Sektor TK dual position Coil suspension fork 140mm 1 1/8" PM 9qr black 2012 Kuvaus: Todella vähän käytetty, alta kymmenen kertaa ajettu.keula. Kaulaputkea 21cm ja käpy sisällä. Mukaan service seals -pussukka ja manuaali. Hintapyyntö: 200e Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: 0443606552 ja saa tulla katteleen/hieroon kauppoja. Postitus onnistuu.
  2. Ostetaan Joustohaarukka maastopyörään, Joustoa tulisi olla 140mm, tai sinneppäin, muullakin joustovaralla voi tarjota. 1 1/8 kaulaputkella. yhteydenotot: matti.larinmaki(at)gmail.com
  3. Uppia ja pari lisäkuvaa. Tarjotakin saa! Vaihdossa voi myös tarjota maastopyörän etuhaarukkaa. Mielellään 140mm joustovaralla, tai sinneppäin.
  4. Hei! Myynnissä olisi teräsrunkoinen Bianchin maantiepyörä vuoden 1990 tienoilta. Pystyputki 58cm ja vaakaputki 59cm. Campagnolon osat. Columbuksen cromor-putkea. Firin vanteet. Keskiö huollettu äskettäin. Pyörä on nopea ja hyvässä kunnossa. Maalipinnassa joitakin pieniä kolhuja, mutta muuten ei mitään sanomista. Hintaa alennettu, nyt 320e. Pyörä sijaitsee Tampereella. Yhteydenotot matti.larinmaki(at)gmail.com Voin lähettää lisäkuvia sähköpostilla ja on tarvetta.
×
×
  • Luo uusi...