Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

Pyöräsekopää

Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarjoa Hövdingin kaulurikypärää jos semmoinen löytyy ylimääräisenä. Sijainti : Kouvola
 2. Oma pyöräni varastettiin ja nyt on pyörälle tarvetta. Eli tarjotkaa mitä tahansa halvempaa 29eriä, mielellään L-runko Asun tällä hetkellä Kouvolassa
 3. Löytyis '03 Nissan Maxima, 3 litran V6 koneella. Toimiva ilmastointi kesän helteisiin. Katsastettu kesäkuussa eli vuosi leimaa jäljellä. Voisin mahdollisesti vaihtaa tämän fillariin, kun pyörälle on tarvetta ja autolle ei. 😛 Pyörän pitäisi olla L-kokoinen 29er maasturi ja mielellään aika tasokas sellainen, tyyliin Santa Cruz. Joku 500 euron Felttikin käy mutta välirahan kera. Sijainti: Kouvola
 4. Ostetaan halpa 29er maasturi, runko voisi olla L kokoa. Asun Kouvolassa.
 5. Sunnuntaina 7.4.2019 varastettiin Kouvolan Lehtomäestä keskellä kirkasta päivää Felt-maastopyörä. Tapahtui aika tarkalleen klo 13-14 välillä. Oli pihalla lukittuna pylvääseen muutaman tunnin ajan. Joku näki tilaisuutensa tulleen ja on pihtien kanssa käynyt muina miehinä ottamassa pyörän itselleen. Tuntomerkit: Satorin XL ohjaustanko, XLC tupit, lyhyt ja jyrkällä kulmalla oleva XLC stemmi, Nicetrac nastarenkaat, rungon maalipinnassa jälkiä tolppaan nojailusta, vasen jarruletku ylipitkä ja nippusiteellä toisessa kiinni, kuvasta poiketen pyörässä oli X-blade lokasuojat kun tämän viimeksi näin.
 6. Myydään käyttämätön ja lyhentämätön hiilikuitukeula alumiinisella ohjausputkella. Valmistaja CarbonCycles eli ei mitään kiinakuitua jonka kanssa saa pelätä. Ei siis koskaan ole ollut ajossa. Piti tulla pyörään jonka myin pois joten jäi turhaksi. Sopii 29er pyöriin ja miksei vähän pienemmälläkin tuumakoolla. Tähän menee levyjarrut. Hinta 130e ja mielellään nouto Kouvolasta. Huom! Tossa ei siis ole läpiakselia, tuossa on vaan kuljetuksessa mukana tullut muovipötkö välissä.
 7. Tästä kevyt ja laadukas runkosetti. Runko on Felt Nine Elite vuodelta 2012 ja se on kokoa 21"/L. Tarkoitettu 29" renkaille. Ohjainlaakeri on Cane Creek Forty ja keula on uusi CarbonCyclesin hiilikuitukeula alumiiniputkella, jota ei ole vielä lyhennetty eli ostaja pääsee päättämään korkeuden. Ei mitään kiinalaista hiilikuitua. Rungosta on pidetty hyvää huolta. Runko on juuri pesty huolellisesti, pienet kiveniskeymät on paikattu tarkasti punaisella maalilla ja vahasin koko rungon erikoisvahalla jonka tarkoitus on poistaa lakkapinnasta pienet pyörrejäljet ja mikronaarmut. Mukaan tulee lisäksi kuvassa näkyvät osat eli stemmi, Feltin satula, satulaputken kiristin ja takavaihtajan korvake. Stemmi, top cap ja käpy on Ritcheyn ja täysin uusia. Jos et tarvitse näitä osia niin voin pitää itselläkin. Hinta 550e ja sijainti on Kouvola. Ostin tämän projektina ja totesin ettei kiinnosta rakentaa loppuun. Voin siis vaihtaa tämän myös valmiiseen halvempaan pyörään.
 8. https://www.tori.fi/uusimaa/Raleigh_29__41571065.htm?ca=18&w=3 https://www.tori.fi/uusimaa/29__felt_maasturi_41570761.htm?ca=18&w=3 Tässä taas pk-seudulla. Nämä samat 29erit pyörii koko ajan myynnissä ja kuvat vaan on flipattu vaakasuunnassa ettei kukaan huomaisi.. Ilmoittajan nimi ja puhelinnumerokin joka kerralla eri.
 9. Ilmoitusta muokattu, koska juuri nyt ei akuuttia levyjarrujen tarvetta.. Kammet kyllä edelleen hakusessa!
 10. Ilmoituksen sisältöä muutettu... keula myyty.
 11. Eli hakusessa MTB-pyörään stemmi, mieluiten aika reilulla kulmalla ylöspäin. Tarvitsen myös niitä pikku rinkuloita siihen rungon ja stemmin väliin. Puuttuu myös stemmin "korkki" ja se osa joka menee keulan putken sisään. Termistö ehkä hakusessa mutta toivottavasti tajusit :). Asun Kouvolassa. Yhteydenotto mieluiten yksärillä.
 12. 8-vaihteisesta hybridi/maasturista otettuja käytettyjä osia. Löytyy kaikki kuvassa näkyvä eli Shimanon kammet, 8-vaihteisen etuvaihtaja ja takapakka, läjä ketjua.. Myydään koko läjä hintaan 20e + postikulut. Sijainti: Kouvola.
 13. Myydään lähes uudenveroiset Shimano Alfinen kammet. Kammet on 170mm. Hinta: 20e ja sijainti on Kouvola. Itsellä on maastopyörään 1-rattaiset kammet hakusessa ja voit ehdottaa myös vaihtoa välirahan kanssa tai ilman.
 14. Ostetaan 29eriin halpa joustokeula/jäykkä keula. Asun Kouvolassa, pistä y-viestiä. EDIT: Tuli jo yks ostettua eli ei akuuttia tarvetta toiselle.. Ellei nyt sitten jotain älyttömän hyvää tarjousta tule :D.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.