Jump to content

masamies

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän masamies kaikki viestit

  1. VARASTETTU: Specialized Rumor Expert (2014) naisten täysjousto maastopyörä. Fox keula, SRAM 2x10 vaihteet, Shimano SPD polkimet, Roval vanteet, Formula jarrut, S-Works renkaat, hissisatulatolppa.Kokomusta runko jossa ohuita valkosia viivoja (sori huono kuva). Valmistusnro 95E2-3203.Viety Helsingin Vallilasta vapun aikana (ei tarkkaa kellonaikaa tiedossa).Näitä ei ole montaa Suomessa joten melko varmasti meidän mikäli tulee johonkin myyntiin. Kiitos jo etukäteen. Saa laittaa viestiä/watsappia: 0407767612
  2. Ostetaan: - Lyhyt stemmi, toiveena 40mm. - "Riser" ohjaustanko. 670mm tai leveämpi. Nostoa saisi olla vähintään 20mm. Molemmat 31.8mm kiinnityksellä. Molemmat alumiinia ja mahdollisimman edullisia. Käytön jäljet ei haittaa. Paikkakunta: Helsinki, voin hakea lähiseuduilta. Tietenkin posti kulkee mutta silloin ostaisin mieluummin molemmat kerralla. Yhteydenottotapa: Tähän ketjuun tai YV.
  3. (laitoin tämän myös Toriin joten ilmoitus on kopioitu suoraan sieltä) Myynnissä hieno XC-kiitäjä, syynä liian monta pyörää tallissa. Specialized Epic Comp 29. Koko M, eli noin 170-180cm kuskille. Itse olen 173 ja sopii mainiosti. Ohjainkannatin paiskattu alas asti mutta putkessa pari senttiä nostovaraa (en siis ole katkaissut sitä). Nopea neon-vihreä väri! Ostettu 2013-2014 vaihteessa uutena. Olen siis ensimmäinen ja ainoa omistaja. Uutena OVH noin 3000e. Ajettu vain 1100km. Jos et tiennyt: Epic on XC-kilpakiesi älykkäällä "Brain" takavaimennuksella. Nopea sekä ylä- että alamäissä. Joustoa 100mm molemmissa päissä. Edessä laadukas Rockshox Reba RL Solo Air 29. Alkuperäiskokoonpanoon tehty seuraavia päivityksiä: - Roval Control 29 kiekkopari. Näissä HUOMATTAVASTI paremmat DT SWISS navat. Kiekot ostettu keväällä 2015, OVH noin 600e. - Kaamea etuvaihtaja heitetty kuuseen, ja korvattu RaceFace NarrowWide eturattaalla (32t). Ei yhtäkään tippunutta ketjua tämän jälkeen. - Alkuperäiset Formula C1 jarrut vaihdettu päivitettyyn malliin takuuna, ei ongelmia ilmauksen kanssa tämän jälkeen. - Uudet keskiölaakerit keväällä 2015. - S-Works Renegade renkaat 2.3". XC-kisarenkaat matalalla profiililla. Reilusti volyymia joten yllättävän hyvä pito ja älyttömän nopeat kuivalla. Märkään syyskeliin suosittelen kuitenkin jotain hieman järeämpää. Miinusta: - Maalipinnassa käytön jälkiä. Ei vaikuta ajoon millään lailla, pyörähän on tehty käytettäväksi. Olen peittänyt pahimmat skraidut läpinäkyvillä runkosuoja-tarroilla jotta ei kuluisi sen pahemmin. - Satulan nokka hieman kulunut (näkyy kuvasta). - Keulahuolto olisi edessä (maksaa 60-80e). Joustaa edelleen mainiosti, mutta manuaalinen lukitus ei enää pidä niin hyvin. Saa tulla katsomaan Helsingin Vallilaan paikan päälle, mutta vain tosissaan olevat ostajat kiitos. Valmistajan speksit: https://www.specialized.com/fi/en/bike-archive/2014/epic/epic-comp-29/49785 (huomaa kuitenkin yllä mainitut muutokset) Täällä isompia kuvia: http://imgur.com/a/aRTfI (huom: ei polkimia!) Hintapyyntö: 1550 tai paras tarjous Yhteydenottotapa: Laita tekstaria/watsappia: o4o7767612. Jos yleisiä kysymyksiä niin kirjoita tähän ketjuun.
×
×
  • Luo uusi...