Jump to content

Maccet

Jäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Raisio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: Laadukas pienirunkoinen naisille suunniteltu Bianchi maantiepyörä, jossa Ultegran vaihteisto (3x10) ja STI kahvat. Kiekkoina mukavasti rullaavat Fulcrum 5 kiekot. Pyörän runko on alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua. Laadukas kokonaisuus nyt syyshintaan. Kuvan polkimet eivät kuulu kauppaan. Pyörää ajokunnossa, joten tervetuloa kokeilemaan:). Rungon koko (lisää myös otsikkoon): XS Hintapyyntö: xxx € Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Raisio Yhteydenottotapa:
  2. Ylös ja hintaa päivitetty!
  3. Kuvaus: Italialaista tyyliä ja suunnittelua olevat urheilulasit, jotka soveltuvat moneen menoon. Erinomaiset esim. pyöräilyyn, juoksuun, hiihtoon jne. Hyvä istuvuus ja laadukas linssitekniikka täyttää vaativammankin käyttäjän tarpeet. Pakkauksessa kolmet linssit: sininen peili, kirkas ja oranssi. Kova säilytyslaatikko ja pehmeä säilytyspussi tulevat myös pakkauksen mukana. Lasit ovat käytetyt, mutta kunnoltaan hyvät. Sinisissä peililinsseissä on pienen pienet naarmut, joita ei havaitse käytettäessä, eikä näin häiritse mitenkään näkökenttää. Hintapyyntö: 35 € Paikkakunta: Raisio Yhteydenottotapa: takomo[at)kotikone.fi Voidaan lähettää ostajan laskuun.
  4. Vähällä käytöllä ollut ja nyt pieneksi jäänyt Spessu tekee tilaa uudelle hankinnalle. Tästä siistikuntoinen pyörä esim. aloittelevalle juniorille, jolla pääsee mukavasti kiinni lajiin. Pyörä on alkuperäisessä kokoonpanossa eli osasarjana Shimano Tiagra 3 x 9, jarrut Spessun omaa tuotantoa ja kiekot Shimanon perusmallia. Kysy tarkemmat tiedot s-postilla. Rungon koko: XS 48cm Hintapyyntö: 450 € Paikkakunta: Raisio Yhteydenottotapa: [email protected]
  5. Laatulasit halvalla, hinnat päivitetty!
  6. Hinnat päivitetty! Kohta paistaa taas aurinko;)
  7. Kuvaus: Rudy Project urheilulaseja Hintapyyntö: Katso alla Paikkakunta: Raisio Yhteydenottotapa: takomo(at)kotikone.fi Tarjolla 2pr käytettyjä, mutta asiallisessa kunnossa olevia huippulaseja! Tästä reilusti alle puoleen hintaan uusiin laseihin verrattuna. Ekynox SX + 3 linssit + säilytyskotelo, nämä myyty! Noyz + säilytyskotelo myyty!
  8. Kuvaus: Briko Italia Edition takki Hintapyyntö: 40 Paikkakunta: Raisio Yhteydenottotapa: takomo(at)kotikone.fi Harvinainen Briko Italia Edition sporttitakki tarjolla. Suunniteltu ensisjaisesti hiihtoon, mutta käy erittäin hyvin muihinkin lajeihin, tai vaikka vapaa-ajan takkina. Käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Materiaali kevyttä ja nopeasti kuivuvaa primaloftia. Koko M. Hinta sisältää Postikulut!
  9. Kuvaus: Käytetyt urheilulasit Briko Endure 5.0 Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa: Täydellinen lasisetti aktiiviharrastajalle tai kilpailijalle! Soveltuu monee lajiin, esim. hiihto, pyöräily, juoksu, triathlon jne. Päässä lähes huomaamaton, erittäin kevyet ja pysyy hyvin päässä. Linnssitekniikka huippuluokkaa, eikä huurru helposti esim. hiihdossa. Paketissa 5kpl eri linssejä kirkkauden mukaan, jotka helposti vaihdettavissa. Mukana myös pehmeä ja kova säilytykotelo. Käytetyt, mutta lasit ovat hyvässä kunnossa. Hinta sisältää postikulut!
×
×
  • Luo uusi...