Jump to content

Catapultti

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: 7- vaihteinen lasten laatupyörä. Maalissa paljon kolhuja (lukon jäljiltä) mutta alumiinirunko ei siitä ole minänsäkään. Huollon tarpeessa, vaihde hyvin jäykäksi mennyt lapsen käyttöön. Kahdella lapsella ollut, yhdellä kovassa käytössä toisella vähemmän. Mukaan saa myös nastarenkaat, vanhempi lapsista ajoi myös talvisin. Ostettu 2013. Hintapyyntö: 110€ Myyty, josta syystä kuvalinkki ja yhteystiedot poistettu.
  2. Kuvaus: Croozer kid for 1, ostettu 9/13 (Hollannista, joten käyttöohje saksaksi, tämä hyvä huomioida jos hakee autolla, en ole koskaan paketoinut kuljetukseen joten voi joutua tankkaamaan saksaa ). Kaksi vuotta ollut ympärivuotisessa käytössä mutta säilytetty säältä suojassa. Käytön jälkiä on ja toisesta navasta puuttuu suoja. Täysin käyttökuntoinen, hyväkuntoinen kärry, ollut nyt viime kesästä jo käyttämättä (lämpimässä suojassa). Renkaita en nyt pestessä ja huoltaessa testannut mutta vielä viimeksi pitäneet ilmaa hyvin. Mukaan kaikki hälppeet joita uutena tuli, joilla saa työntökärryksi (käyttämättöminä, itse olen vain vetänyt fillarilla), kiinnityspaloja vetopyörään on kaksi. Hintapyyntö: 250€ Paikkakunta: Vantaa yhteydenotot viestillä tänne.
  3. Hei, kiinnostuneita olikin useita, ja se yllätti minut - pahoittelen etten ehtinyt heti tänne kuitata. Konalle löytyi uusi koti jo.
  4. Kuvaus: kuvan raato tarjolla jollekulle joka haluaa siitä käyttökelpoiset osat, pitää toki viedä koko pyörä. Muutama vuosi talviajoa on kuluttanut loppuun, ja kruunuksi jätin sen sitten kesäksi pihalle. Kaikki mikä voi ruostua, on ruosteessa, etukiekko ei enää irtoa. Mutta runko edelleen ihan kunnollinen, ja edessä parivuotias Ultegran vaihtaja. Annetaan pois, rahaa en vastineeksi kehtaa ottaa. Rungon koko: 49cm Hintapyyntö: 0€ Paikkakunta : Vantaa Yhteydenottotapa: sähköposti
×
×
  • Luo uusi...