Jump to content

BrbWifeIsYelling

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kerava

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Trek Malli: 4400 DISC Lyhyt kuvaus: Trek 26" miesten maastopyörä Rungon koko: 750W Moottorin teho: 750W Runkonumero: 0381128 Kuvaus: Myydään n. 15v ikäinen Trekin vanha sotaratsu hydraulisilla jarruilla, ollut uudesta asti minulla eli tosiaan lähes parivuosikymmentä. Runkonumeron edessä on moottori joten kuvaaminen hieman haaste mutta tuon voi vielä todeta paikanpäällä. Alkuperäiset auppapaperit voin koittaa etsiä vielä jos löytyisi arkistosta, mutta pyörän iästä johtuen tuskin löytyy. Pyörään on jälkiasennettu 6v sitten Bafang 750W moottori. Akun kunto on välttävä - uutena meni omalla ajotavalla n. 100km+ mutta viimeksi enää 60km (alkukesästä) eli varmasti pian vaihto on edessä ellei ole jo. Mukaan saa alkuperäiset kammet ja keskiön jos haluaa ottaa moottorin pois. Mukana on myös nopeudenrajoitin joka ei tosin toimi, vaatii avaamisen/kolvaamisen tai kokonaan uuden. Mukaan tulee myös tarakka ja tarakkalaukku (biltema). Moottorilla on ajettu 1,5-2k samoin akulla, mutta ikää on joten kannattaa ajatella ettei akku ole enää hyvä kuin korkeintaan lähikaupassa asiointiin. Bafangin mittari vaihdettu uuteen viime kesänä edellisen hajottua. Vain nouto! Ei postiteta. Pyörän omat kilometrit on 5-10tkm karkeasti arvioiden, pelkästään maantietä. Likainen on, mutta ehjä eikä ole hyppäytelty tai muuten rikottu. Alkuperäiset jarrupalat. Hinta: €500 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 0452796881 tai [email protected]
  2. Tarjotakin saa ja nouto voi tarvittaessa onnistua pk-seudulla pientä korvausta vastaan. Tämä riippuu ihan perheen autotilanteesta. Tästä pyörä odottamaan ensikesän rientoja. Kun ostat jo nyt niin saat sen kätevästi piiloon esim. joulukuusen taakse eikä hameväki huomaa ollenkaan!
  3. MYYTY! Kuvaus: Maantiepyörä Trek 1.2 2010 tai uudempi. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Muistaakseni 54", mutta sopiva ainakin itselleni (174cm). Hintapyyntö: 350€ noudettuna. Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Kerava. Yhteydenottotapa: SMS/WhatsApp/Sähköposti (teen vuorotyötä ja nukun/työskentelen eri aikoihin). Myydään hyväkuntoinen trekin maastopyörä. En löytänyt enää ostokuittia, mutta ostettu paikalliselta myyjältä (Lundberg keravalla). Alkuperäiset jarrupalat joten kovin montaa tuhatta kilsaa tällä ei ole rullattu tai sitten en vain suotta jarruttele kuin perille saapuessa. Renkaita on jouduttu vaihtamaan muutamat kappaleet. Pyörä on erittäin hyvässä kunnossa eikä ole kolaroitu tms. Toisena päivänä ostamisen jälkeen kaadettu paikalla ollessa ilman kuskia, muuten kaatamaton. Ikää on muutama vuosi ja värityksen perusteella vuosimallia 2010, mutta ostettu edellisen vuoden mallina. Myydään ylikunnon vuoksi, vai oliko se painon. Enivei, ei tule enää ajettua. Kulkee kovaa, pääsee lujaa. Mitä vielä? Mukaan tulee itse pyörä eikä muita lisävarusteita ellei erikseen sovita (tri tangot, satulalaukku). Tavoittaa numerosta nollaneljäviis-2796881. EDIT: Tarjotakin saa ja nouto voi tarvittaessa onnistua pk-seudulla pientä korvausta vastaan. Tämä riippuu ihan perheen autotilanteesta. Tästä pyörä odottamaan ensikesän rientoja. Kun ostat jo nyt niin saat sen kätevästi piiloon esim. joulukuusen taakse eikä hameväki huomaa ollenkaan!
×
×
  • Luo uusi...