Jump to content

vvp

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Orbea Malli: Occam H10 Lyhyt kuvaus: Täysjoustoenduro Rungon koko: M Kuvaus: Erittäin hyväkuntoinen ja vähän käytetty pyörä alkuperäisosin. Ovh 3600e. Kuitti löytyy. Hinta: 3000 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti
  2. Myydään uniikki ja erittäin kestävä maasturi kovaakin käyttöä varten. Rock Shox Judy XLC-iskari pitkällä joustomatkalla, DH-ketjuohjuri, Shimano XT-vaihteet (1x8) ja -jarrut ym herkkuja. Pyörässä on käytön jälkiä, mutta kaikki toimii. Tästä oiva fillari vaikka perheen nuoremmalle polvelle ensimmäiseksi tosimaasturiksi. Fillarin ajoasento on tehty DH-malliseksi lyhyellä X-stacyn stemmillä ja levellä Psychon tangolla. Itse olen 175 cm pitkä ja olen ajellut tällä tyytyväisenä alamäkiä monta vuotta. Keski-ikäisyyden kynnyksellä iski kuitenkin cyclocross-kuume ja tästä pitää luopua tilanpuutteen vuoksi. Rungon koko 14 Hintapyyntö 500 Paikkakunta Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti / email (vesa.puisto(ät)gmail.com)
  3. Kuvaus: Myydään uniikki ja erittäin kestävä maasturi kovaakin käyttöä varten. Rock Shox Judy XLC-iskari pitkällä joustomatkalla, DH-ketjuohjuri, Shimano XT-vaihteet (1x8) ja -jarrut ym herkkuja. Pyörässä on käytön jälkiä, mutta kaikki toimii. Tästä oiva fillari vaikka perheen nuoremmalle polvelle ensimmäiseksi tosimaasturiksi. Fillarin ajoasento on tehty DH-malliseksi lyhyellä X-stacyn stemmillä ja levellä Psychon tangolla. Itse olen 175 cm pitkä ja olen ajellut tällä tyytyväisenä alamäkiä monta vuotta. Keski-ikäisyyden kynnyksellä iski kuitenkin cyclocross-kuume ja tästä pitää luopua tilan puutteen vuoksi. Rungon koko 14: Hintapyyntö 500: Paikkakunta Helsinki: Yhteydenottotapa: Yksityisviesti / email (vesa.puisto(ät)gmail.com)
×
×
  • Luo uusi...