Jump to content

Hapro

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Woom Malli: 3 Lyhyt kuvaus: Lastenpyörä Rungon koko: Woom 3 Kuvaus: Myydään Woom 3 -lastenpyörä 16” renkailla. Kunto on hyvä, jotain käytön jälkiä tietysti näkyy, koska pyörä on ollut molemmilla lapsillamme käytössä. Siistissä kunnossa kuitenkin kaikin puolin. Kaikki myös toimii, ainoastaan ohjaustangon kääntymistä rajoittanut kumilenkki on katkennut (turha mielestäni muutenkin). Varusteina jalka ja peili. Pyörä on edellistä mallia, eroa uusimpaan näyttää kuvien perusteella olevan mm. ketjusuojassa ja kahvoissa. Tästä erinomainen ja kevyt menopeli nuorelle polkijalle! Hinta: MYYTY Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Kyselyt yksityisviestillä, kiitos.
  2. Merkki: Woohoo Malli: Turbo Bike Trailer Lyhyt kuvaus: Peräpyörä/lastenkärry Rungon koko: One size Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen Woohoo Turbo Bike Trailer -peräpyörä / peräkärry. Tällä pienetkin lapset pääsevät mukaan pidemmillekin pyöräretkille ja voivat halutessaan jopa polkea vauhtia lisää omilla polkimillaan. - Penkin sijainti on säädettävä - Istuimessa on valjaat, ja jalat saa myös kiinni polkimiin - Takarenkaan vieressä on kuljetuslaukut ja irrotettava huomiolippu - Ketjuissa on kattava ketjusuoja, joka vähän rohisee ketjuihin lapsen polkiessa, mutta olen kuitenkin pitänyt sen paikallaan, ettei lapsi pääse ajossa ketjuihin käsiksi Ajaminen peräpyörän kanssa on varsin helppoa ja tukevaa. Peräpyörä kiinnitetään satulaputkeen. Kaaren saa kätevästi irti sekä polkupyörästä että peräpyörästä, jolloin peräpyörä menee säilytyksessä pienempään tilaan. Mukana tulee erikokoisia adaptereita satulakiinnitykseen. Löytyy adapterit: 39,0mm, 31,6mm, 28,6mm, 27,2mm ja 25,4mm. Lisätietoa Woohoosta täällä: https://rideweehoo.com/experience Vain nouto Espoon Leppävaarasta. Hinta: 150€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä, kiitos.
  3. Merkki: Orbea Malli: MX20 Team Disc Lyhyt kuvaus: Lasten maastopyörä Rungon koko: Ei kokoa Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen ja täysin toimintakunnossa oleva täysverinen lasten maastopyörä Orbea MX20 Team Disc. Pyörä ollut käytössä yhdellä lapsella uudesta alkaen, ja hän sai jonkun ihme kasvupyrähdyksen joten pyörällä ehdittin ajella vain kaksi kesää. :) Pyörä on Espoon Leppävaarassa. Katso uusi vastaava pyörä täältä: https://www.bikeshop.fi/Orbea-MX20-Team-Disc/ekauppa/pORMX20TD/ Kyseessä on siis MX20-pyörän "huippumalli" Team Disc, jossa mm. - alumiinirunko - hydrauliset levyjarrut Shimano MT400 - Kendan 20x2.10" renkaat, joilla pärjää jo maastossakin - Sopii kuskeille noin 115 - 135 cm Pyörän kuvaus Bikeshopin sivuilla: "Orbean MX -junnumaasturit ovat ihan jotain muuta kuin painavat, ylikokoiset ja todellisessa maastokäytössä hajoavat pyörät. Kestävä ja kevyt alumiinirunko, Shimanon hydrauliset levyjarrut ja pienille kuskeille suunnitellut osat. Tarjoa juniorillesi mahdollisuus lähteä pyöräilyn maailman ihan oikealla pyörällä joka on suunniteltu ja tehty kestämään vaikka kuskilta toiselle." Hinta: -€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 0405166557
  4. Kiitos kaikille, vanteet löytyi ja on nyt ostettu.
  5. Ostan etu- ja takavanteet Trekin hybiridiin. Ajatuksena on hankkia kokonainen kakkossetti, johon asennan talvirenkaat ja voin sitten päivän sään mukaan vaihtaa pyörään vanteet&renkaat helposti. Haussa on siis kokonainen setti vanteita eteen ja taakse, ml. navat, akselit ja mielellään myös rataspakka. Trek on tämä, josta näkyy tarkemmat speksit vanteille: https://archive.trekbikes.com/us/en/2012/Trek/7_3_fx#/us/en/2012/Trek/7_3_fx/details Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: yksityisviestit, kiitos.
  6. Myydään auton vaihdon myötä tarpeettomaksi jääneet ja muutenkin vain muutaman kerran käytetyt: Thule Freeway 968 -polkupyöräteline takakonttiin https://www.thule.com/fi-fi/fi/bike-rack/trunk-bike-racks/thule-freeway-968-_-968001 Takaluukkuun kiinnitettävä kolmen pyörän perusteline hatchback- ja porrasperäautoihin (kolmelle polkupyörälle). Ollut itsellä vain muutaman kerran käytössä Alfa Romeo 156 Sportwagonissa, joten sopii myös ainakin joihinkin farmariautoihin. Thule 981 -runkoadapteri https://varuste.net/Thule+Runkoadapteri+pyörille+TH981?_tu=51224 Säädettävä sovitin, jolla saat naisten- sekä BMX-pyörät kiinnitettyä polkupyörätelineeseen rungosta. Hintapyyntö Yhteensä 60 €, vain nouto. Sijainti päivisin Vantaan Tammistossa, mutta voin tuoda tarvittaessa myös Espoon Leppävaaraan. Yhteydenotot henri.andell (at) safera.fi / o4o 5166 557
×
×
  • Luo uusi...