Jump to content

JuhaN74

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: Siistikuntoinen Focus Mares -cyclocrosspyörä. Voimansiirto Shimano Tiagra (2x9), Compact 34/50-kammet, levyjarrut lisäkahvoilla, lokasuojat edessä ja takana. Sopii erilaisilla renkailla monille tienpinnoille, työmatkalle tai lenkille. Alla erittäin vähän ajetut Continental 4Season (28mm) ja mukaan enemmän käytetyt cyclocross-renkaat (35mm). Rungon koko (lisää myös otsikkoon): S Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa:  Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!
  2. Kuvaus: Siistikuntoinen Focus Mares AX Disc cyclocrosspyörä. Vaihtajat Shimano 105, kammet concept compact, pakka (11-28) ja ketju Ultegra, levyjarrut lisäkahvoilla. Sopii erilaisilla renkailla monille tienpinnoille. Mukaan vähän ajetut Continental 4Season (28mm) ja enemmän käytetyt cyclocross-renkaat (35mm). Pienestä lisähinnasta halukkaalle todella vähän ajetut ja lähes uutta vastaavat Schwalbe Marathon Winter -nastarenkaat, 35mm. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa: Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!
  3. Kuvaus: Erittäin vähän käytetty Genius Smart -harjoitusvastus, malli T2080. Sisätreeni ei jotenkin ole tuntunut omimmalta, joten käyttötunnit laskettavissa kymmenissä. Mukaan trainerirengas maantiepyörälle, polkupyörän hikisuoja kännykkätaskulla (https://tacx.com/product/sweat-cover-for-smartphones/) ja tablettiteline tankoon (https://tacx.com/product/bracket-for-tablets/) Lisätietoa erittäin monipuolisesta trainerista: https://tacx.com/product/genius-smart/ Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Myydään siistikuntoinen muutaman kesän käytetty Garmin Edge 500 -pyöräilytietokone. Mittarin mukaan vakioteline, latausjohto ja laturi. Mukaan on saatavissa pienellä lisähinnalla ostajan toiveiden mukaan vähän käytetty premium-sykevyö sekä uuden malliset kadenssi- ja nopeusanturit. Hintapyyntö: 60 euroa (mittari, teline, laturi), mahdollisista toimituskuluista vastaa ostaja. Paikkakunta: Lahti Yhteydenottotapa: sähköpostilla juha.nurminen(ÄT)me.com tai puhelimella 040-8398078.
  5. Hintapyyntöä korjattu alaspäin. Tervetuloa kokeilemaan!
  6. Siistikuntoinen ja säännöllisesti liikkeessä huollettu maantiepyörä tukevalla, mutta kevyellä hiilikuiturungolla ja haarukalla. Kahvat ja takavaihtaja Shimano 105, etuvaihtaja Shimano Tiagra. Pyörässä on alle 500 km ajetut Shimano Ultegra-takapakka, Ultegra-ketju sekä Continental GP4000 II -renkaat, joten tiedossa on tuhansia huolettomia ajokilometrejä. Pyörää pääsee katsomaan ja kokeilemaan Lahdessa (Rakokivi/Nastola). Alla valmistajan osaluettelo. FRAME Cayo Evo, Carbon FORK FOCUS CRF Carbon T4 BRAKES Concept EX REAR DERAILLEUR Shimano 105 BRAKE LEVER/SHIFTERS Shimano 105 CRANKSET FSA Gossamer Focus GEAR RATIO Compact: front 50/34, rear: 11-28 HANDLEBAR Concept EX STEM Concept EX SADDLE Concept EX SEATPOST Concept EX WHEELSET Fulcrum WH-CEX 7.0 Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M/54 Hintapyyntö: Uusi hintapyyntö 980 euroa! Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Lahti/Nastola Kauppaan eivät sisälly kuvassa näkyvät polkimet ja satula (pyörän toisessa kuvassa näkyvä vakiosatula sisältyy mukaan). Yhteydenottotapa: Juha
×
×
  • Luo uusi...