Jump to content

makee93

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kouvola, Finland

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Elikkäs myynnissä käyttämättömäksi jäänyt Ellsworth Roguen runkoon kasattu täysjousitettu alamäki pyörä todella halvalla. Tällä pyörällä ajaa kokenut kuin kokematonkin kuljettaja, ikää on jo toki mittarissa jonkun verran, mutta vielä on kilometrejä edessä kyllästymiseen asti! Pyörässä uutta osaa jarrut, keula ja takaiskari, uudet korkealaatuiset osat nostaa vanhuksen kuin vanhuksen takaisin markkinakuntoon! Runko on siis 2009 vm. siitä huolimatta todella hyvässä kunnossa, vaikkakin muutamia jälkiä toki löytyy. Keula on todella hyvässä ilmassa ja kunnossa muutenkin, liukuputket täysin ehjät ja virheettömät. Takaiskari on täysin uusi ja koskematon, ei ole edes käynyt mäessä. Jos seuraavaa vaihdettavaa tai huollettavaa etsii niin rattaat ja tupit olisi seuraavat ja niissäkin kilometrejä jäljellä isosti, vaihteetkin toimivat tässä pyörässä moitteettomasti niin kuin koko pyörä muutenkin. Pyörä on lojunut nyt pitkään käyttämättömänä kun ei ole meikäläisen laji tuo alamäkipyöräily. Menin hölmönä vaihtamaan dirtin pois luultuani ettei enää kiinnosta, nyt olisi sitten vaihtokaupat 24" dirttiin tai käteistukkuun jolla dirtin saa niin kohdallaan. Laittakaahan kysymyksiä niin vastailen mielleläni, tulkaa koeajamaan pyörää niin saadaan uuteen kotiin varaston perukoilta! Hinta: 700e Pyörä löytyy siis Kouvolasta ja menojen mukaan viikonloppuisin mahdollista kuljettaa Lahteen, Porvooseen, Pk seudulle, Orimattilan tai Kotkan suuntaan. Anteeksi ettei järin tarkkoja mittoja tähän hätään pyörästä ole, mutta koe ajolla ne selviää viimeistään, voin toki yrittää kaivaa rungon kokoa jne jostain.
  2. Jess, elikkäs myynnissä pyörä jonka osat olen valinnut makumaailmaani miellyttämään 2015. Pyörä on kasattu uusista osista omin kätösin varta vasten Kouvolan kasarminmäen dirttiä varten ja siellä on muutaman kerran tullut käytyä kunnes muutettiin kauemmas kouvolasta ja ei ole into oikein enää riittänyt sinne ajelemiseen.. Pyörä on siis vähän ajettu ja hyvässä kunnossa, ylläpito toimenpiteitä on tehty kaiken aikaa, joten pyörää on pidetty hyvässä kunnossa. Kaikki toimii niinkuin pitää eikä oikeastaan mitään osia ole edes kerennyt kulua nimeksikään. Vähän osa-listaa ovh hinnoilla:Runko: Octane One Spark Frame 2014 - Green: 243eKeula: Rockshox XC 32: 278eVanteet: Sunringle RydeXMB 26": 300eStemmi: Fire Eye Talon 318 Stem: 48eKammet: Octane One 3PCS Crankset 2014: 108eKeskiö: Blitz Spanish Bottom Bracket: 27eSatulatolppa: Subrosa Stump Pivotal BMX Seatpost: 30eSatula: Cult Dak Mid Pivotal Seat: 41eTanko: Crank Brothers lodine 2AM Riser Handlebar: 61eEturatas: Animal Bikes Sprocky Balboa Sprocket: 75eHeadset: Kink Integrated Headset: 38eTohon listaan lisäksi vielä maguran nestelevyjarru, muoviset BMX polkimet, ketjut, renkaat, Sam Pilgrim gripit ja tangon päätylukot, varmasti vielä jotain muutakin...Kaikkien osien yhteishinta Ovh. pitkälti yli 1100e.Pyörässä on siis käytetty laadukkaita osia, pidetty hyvää huolta ja jokaisesta osasta löytyy tilauskuitit. Käytön jälkiähän on ja niin pitääkin olla. Mukaan voi vielä saada pienellä lisähinnallaCratoni X-Up Helmet 2013 kypärän, tämä päässä kehtaa ajella minkä ikäinen ja kokoinen kaveri tahansa ovh ~130e.Kuvaa en saa ladattua, mutta sähköpostilla onnistuu. Toivotaan, että pyörä saa vielä uuden ja innokkaan omistajan. Hintapyyntö: 500e Huom! Uskomattoman halpaan hintaan, tulkaa hakemaan muuton alta pois!! Paikkakunta: Kouvola Yhteydenottotapa: sähköpostitse: [email protected] tai private messagella täällä.
  3. Kuvaus: Täysin käyttämätön hyllystä paketissa löydetty Manitou Marvel Pro QR15mm Tapered Joustokeula ovh. ~730e. Tästä jollekkin todella hyvä vanhempaa kaliiperia oleva keula todella halvalla, mallia 2012, joten on ollut muutaman vuoden paketissa täysin unholassa ja muuton yhteydessä löydetty, tosiaan täysin käyttämätön. Hintapyyntö: 150e Paikkakunta: Kouvola Yhteydenottotapa: Sähköpostilla paras ottaa ensiksi yhteyttä ja vaihdetaan sitten puhelimeen, keula voi kulkeutua Lahteen / Helsinkiin / Porvoon suuntaan ainakin, kaupat käydään käteisellä. [email protected]
×
×
  • Luo uusi...