Jump to content

jjmsal

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Brand: Trek Model: Elite 9.7 Short description: kuiturunkoinen 26" jäykkäperä Frame size: 19 Description: Hieman vanhempi laatufillari kaupan. Hiilikuiturunko, osat pitkälti XT-sarjaa, painoa n. 12kg ja kaikki toimii nätisti. Renkaina uudenveroiset Continentalin RaceKing 2.2. Mukaan saa halutessaan myös trainerirenkaan. Säilytetty aina lämpimässä varastossa. Sopinut erinomaisesti 180cm kuskille ja molempiin suuntiin lienee säätövaraa jonkin verran. Tästä kovaan ajoon laadukas fillari. Pyörä sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Kysy lisää tai tule koeajamaan. Price: 500€ City: Espoo Province: Uusimaa Contact information: [email protected] / 0408325025
  2. No niin. Nyt on hinta niin edullinen, että kannattaa vaihtaa harkinta ostopäätökseksi. Eli hintaan 1400€ saat fillarin lisäksi trainerin, sille sopivan renkaan, oheiskilkkeet sekä ajokengät, jos ne sattuvat jalkaasi sopimaan!
  3. Tämä on edelleen myynnissä. Kulkee mahdollisesti myös Pirkanmaalle ja Lappeenrannan seudulle, jos tarve vaatii.
  4. Hintaa laskettu. Nyt hintaa vain 1499€, joten paljon halvemmalla et hiilikuiturunkoista maantiefillaria Ultegra-osilla löydä!
  5. Kevät ja ajokelit lähestyvät, joten laitetaanpas myyntiin hiilikuiturunkoinen Scottin maantiefiellari ja traineri siihen mukaan. Elikkäs myydään erittäin siistissä kunnossa olevan Scott CR1 maantiepyörä. Painoa fillarilla on polkimien ja pullotelineen kanssa alle 8kg ja osat ovat kokonaisuudessaan Shimanon Ultegra-sarjaa pois lukien kiekot, jotka ovat alkuperäisten sijaan Shimanon Dura-Acet. Pyörässä on kiinni Shimanon PD-R600-polkimet, jotka saa mukaan, koska ei niille omaakaan käyttöä ole. Lisäksi mukaan saa Shimanon hiilikuitupohjaiset ajokengät (koko 42), jos ne sattuvat olemaan sopivat. Mukaan myös yhdet uudet klossit kenkiin. Lisäksi mukaan kuvista puuttuvat uudet Shimanon ulkokumit (toinen uusi, toisella ajettu pari lenkkiä), muutama sisäkumi ja kaksi pullotelinettä (toinen kuvissa). Lisäksi myyn Elite Volare Mag Force Elastogel Trainerin ja pyörään sopivan Tacxin trainerirenkaan yhteishintaan 60€. Nämä saa pyörän oston yhteydessä mukaan kaupan päälle. Eli kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhteeltaan erinomainen maantiefillari sopivasti kevään ajokelejä odottamaan. Mukaan traineri, joten tuntumaa pääsee ottamaan jo ennen lumien sulamista. Myyn, koska kilsoja ei kerry maantiellä juurikaan vaan ajan enemmän maastossa. Niin hyvä pyörä on kyseessä, etten raaski pitää vaatetelineenä makuuhuoneessa. Rungon koko: 56cm eli sopii suunnilleen 175-185cm kuskille Hintapyyntö: Koko setti nyt vain 1400€, sisältää siis pyörän, oheissälät, trainerin ja kengät! Paikkakunta: Mikkeli, noudon yhteydessä mahdollista koeajaa trainerilla tai ulkona (kelistä riippuen). Kulkee Matkahuollolla ostajan piikkiin minne vain Suomessa. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostitse (nero92(a)gmail.com) tai puhelimitse numeroon O4O8325025.
×
×
  • Luo uusi...