Jump to content

hama

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Tuusula

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvaus: Ritchey Commando runkosetti koko L (19") ja kammet SRAM NX GXP FAT170mm 28T. Osat ovat uusia ja asentamattomia. https://eu.ritcheylogic.com/eu_en/bike/frames/commando-frameset Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L 19"
 2. Tankokiinnitimet on mukana. Uusi hinta setille 255€ eli halvalla menee... (MicroSD 128GB jo maksaa sen 100€) MYYTY!
 3. Tarjouksia myös kuunnellaan. Uutena maksanut tällä kokoonpanolla 500€.
 4. Kuvaus: Garmin Virb XE kamera + MicroSD 128GB, pari kertaa käytetty, eli käytännössä kunto on uusi. Mukaan paketin kiinntysosat ym. Löytyy Tuusulasta Hinta: 295€ => 255€ MYYTY!
 5. Nopea, laadukas ja perinteikäs aito italiaano sopuhinnalla!
 6. Dedacciai Atleta Aero (2016) maatiepyörä huippuosilla, koko M (http://www.dedacciaistrada.com/product/atleta/), hor. top tube c-c 560mm eli sopii 177-187cm pituiselle. Campagnolo Super Record 11s kahvat ja takavaihtaja, etuvaihtaja Record 11s, kammet Fulcrum RRS keraamisilla laakereilla ja Campagnolo Super Record 11s rattailla. Campagnolo Zonda kiekot. Dedacciai Aero Carbon satulatolppa, Deda Zero 100 ja Deda Newton putkiosat. Ritchey WCS penkki. Paino 6,98kg, kevyt aeropyöräksi. Pyörä ollut kakkos-/varapyöränä ja jäänytkin perin vähille ajoille. Hieno kunto - kuin uusi ja juuri huollettu. Myyty!
 7. Elite Paron Wilier Carbon pullotelineet x 2. Hinta 20€ teline eli yhteensä 40€ + postit. Tuusula. Pulloa käytetty telineessä mutta muuten uudet ja kiiltävät. Hinta: Myyty
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.