Jump to content

Pirtsi

Jäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Pirtsi kaikki viestit

  1. Kuvaus: Craft irtohihat ja irtolahkeet. Koko L, 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopivat. Myydään pakettina. Kunto hyvä, vain muutaman kerran käytetty. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  2. Kuvaus: Pitkähihainen pusero pyöräilyyn. Koko L, 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopiva. Ei lepata, mutta ei kisakireääkään mallia. Taskut takana. Kunto hyvä. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Ohut pieneen tilaan pakkautuva pyöräilytakki. Koko UK L. 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopiva. Hyvin vähän käytetty, lähinnä kulki matkassa varalta. Pitää tuulta ja pienen sateen, mutta ei varsinaisesti vesisateessa pyöräillessä toimi sadetakkina kuitenkaan. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: ISM PR 3.0 -satula. Kunto näkyy kuvasta, eli ei juuri mitään kulumisjälkiä. Myin satulalta pyörän jo alta, niin turhaksi jäi. Lisäinfoa ostopaikasta: http://www.wiggle.com/ism-pr-30/ Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Tampere, Hatanpää Yhteydenottotapa: Vain nouto ja käteismaksu noudettaessa.
  5. Kuvaus: Madison Velocita City -kaupunkipyörä. 3-vaihteinen peruspyörä. Kaikki toimii. Ostettu XXL:stä toukokuussa 2016. Juuri kausihuollettu ostopaikassa, jonka jälkeen ajettu vain huollosta kotiin. Vain nouto ja käteinen. Rungon koko : 53cm Hintapyyntö: Paikkakunta : Tampere Yhteydenottotapa:
  6. Postia ylös ja vetäistään hintaa reilummin alakanttiin samalla.
  7. Kuvaus: Cannondale CAADX, 2010-vuoden mallia. Eli alunperin ollut suunnilleen tuo: http://road.cc/content/review/28545-cannondale-caadx-105 - 2x10 Shimano osasarja, paitsi kammet/eturattaat. - Kampisarja on SRAM "joku". Ei koskaan selvinnyt mikä, kun on merkinnät hieroutuneet pois. - Kahvat ja vaihtajat alunperin 105, nykyäänkin melkeen, etuvaihtaja Ultegra. - Edessä rattaat: 44-32 - Takana rattaat: 11-32 - Jarrut nykyään myös shimanon mallistosta, alkuperäisten tektrojen sijaan. - Polkimet: Shimano M324 Combination Pedals - Renkaat: nyt alla Continental Grand Prix 4000 S II. Lisäksi on laittaa pari cyclocross-kumia halutessa mukaan, en muista nyt merkkejä. - Kuvassa näkyvä nokaton penkki ei kuulu hintaan. Mukaan sen sijaan yhdessä kuvassa näkyvä perusmallin penkki. (Nokattoman penkin voin toki myydä erikseen mukaan myös) - Edellisenä kesäkautena vaihdettu molemmat vaihtajat, kaikki kaapelit, jarrut, iso eturatas. Tänä kesänä tuolla ei juuri sitten ajettukaan enää. - Rungon koko: 51. Mulle 175cm mittaiselle ollut ainakin hyvä koko. - Mukaan yhdessä kuvassa näkyvät kamppeet: tarakka, juomapullotelineet, uusi Ultegra-sarjan ketju, lukko, sisäkumit (joita on varmaan enemmänkin mukaan jossakin) - Oikean puolen ylemmästä tarakan kiinnitysreiästä on korkannut näköjään kierteet. Joku pyörärunkojen kanssa puljannut korjannee helposti? - Kysele lisää, jos unohdin jotain oleellista tästä. Hintapyyntö: 620€ -> 555€ Paikkakunta : Tampere, Hatanpää. Vain nouto ja käteismaksu hakiessa! Yhteydenottotapa:
  8. Up. Ja vielä kerran hintaankin viilaus. ->300€
  9. Kuvaus: Selle Italia C2 Gel Flow Saddle: http://www.wiggle.co.uk/selle-italia-c2-gel-flow-saddle/ Käytössä oli jonkin aikaa, mutta kuten kuvista näkyy, niin ei juurikaan uudesta erota. Myyntiin, kun vaihdoin kokonaan nokattomaan satulaan. Hintapyyntö: 30€ Paikkakunta: Vain haku ja käteismaksu. Yhteydenottotapa:
  10. Postia ylös, hintaa alas. 350->320€
  11. Kuvaus: Garmin Edge 520 pyörätietokone. http://www.wiggle.com/garmin-edge-520-gps-cycle-computer/
  12. Talvikausi lähestyy ja kesäkaudenkin sataa vettä. Tästä sisäpyöräilyyn valmis setti. Mukana: - Tacx Bushido Smart indoor trainer. (Pikalinkku mukana myös) - Kaksi mattoa alle vaimentamaan. (yhdessä kuvassa näkyvät) - Suunto ANT+ -vastaanotin ja USB-jatko. (n. 3m) - 23mm trainer-rengas. (+ sopiva sisäkumi) * Tuo linkin laite kyseessä: https://tacx.com/product/bushido-smart/ * Vastus on hyväkuntoinen ja ehjä, eikä mitään ylimääräisiä ääniä ole ollut. Käytetty vain sisällä kotosalla, vaikka tuon voi halutessaan raahata mihin vain, kun ei tarvitse pistokkeita. * Kerrostalo-asunnossa veivaamisesta ei ole kukaan valitellut äänistä noiden kahden maton kanssa vaimennettuna. * Ostettu 24.11.2015 XXL:stä. Kuitit löytyy mukaan. * Ajeltu ihan maksimissaan noin 2000 virtuaalikilometriä ohjelmistoilla Zwift ja Trainerroad. (sininen harjoitusrengas uudempi, sillä ajettu vain vähän.) Hintapyyntö: 300€
  13. Ei ole myynnissä enää tämä siis. Sainkin palautettua ostopaikkaan.
  14. Shimano Ultegra etuvaihtaja FD-6700, 31,8mm pannalla. Tilattu joskus talvella projektiin, mutta väärän kokoisella kiinnityspannalla minun pyörääni. Jäi palauttamatta... Myyty
  15. Tacx sykemittari, jossa BT LE ja ANT+ -lähettimet. Vyön voi lapun mukaan konepestä 40-asteessa. Käytön jälkeen käsipesty omassa käytössä. Syksyllä ostettu ja talvi käytetty. Väistyy Tickr X:n tieltä. https://www.xxl.fi/tacx-tacx-heartrate-belt-ant+-bluetooth-smart-sykemittari/p/1114615_1_style Hintapyyntö: Myyty
  16. Shimano PD-M520 polkimet. Käytetyt, mutta ehjät. http://www.wiggle.com/shimano-pd-m520-pedals/ Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Hatanpää (vain nouto ja käteismaksu) Yhteydenottotapa: pirtsi ät gmail (Myös muut kuvan tavarat myynnissä eri osastoilla)
  17. Trelock BS450 U-Lukko. Syksyllä ostettu, avaimet molemmat tallessa. Runkokiinnityshärveli rikki, eli jokin muu systeemi kuljettamiseen. https://www.xxl.fi/trelock-bs-450-fg-ssf-hyvaksytty-polkupyoralukko/p/1066894_1_style Hintapyyntö: 15€ Paikkakunta: Tampere Hatanpää (vain nouto ja käteismaksu) Yhteydenottotapa:
  18. Prismasta 20 €:llä ostettu musta etukori pikakiinnityssysteemillä. Käytetty puolentusinaa kauppareissua. Pyörä johon tuon ostin meni jo myyntiin. Cyclocrossariin ei oikein enää sovi... Hintapyyntö: Paikkakunta: Tampere Hatanpää (vain nouto ja käteismaksu) Yhteydenottotapa:
  19. Tektro series lisäjarrukahvat. Tilasin projektiin, mutta en sitten asentanutkaan koskaan paikoilleen. Paketissa siis kaksi kahvaa. Kuvan teksti: "Top mount levers, For 31,8mm handlebars. For use with caliper / canti brakes. 100 grams / pair. http://www.wiggle.com/tektro-rl720-series-brake-levers/?sku=5360226386 Hintapyyntö: 15€ Paikkakunta: Tampere Hatanpää (vain nouto ja käteismaksu) Yhteydenottotapa:
  20. Kuvien mukainen eturatas 50t, SRAM Powerglide, 110BCD. Ajettu jonkinverran, mutta kulumista varsin vähän, kuten kuvista näkyy. https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=31730;menu=1000,4,122;page=9 Hintapyyntö: 20€ Paikkakunta: Yhteydenottotapa: Myyty
  21. Myyn uuden Polar M450 pyörätietokoneen. Tilattu uutena ja haettu postista 24.3.2016, eli tätä ilmoitusta edeltävänä päivänä. Ei asennettu pyörään, ei käytetty ulkona. Vain testattu pikaisesti sisällä. Totesin, että ei ole yhteensopiva minun Wahoo Bt LE -anturieni kanssa. Voi olla, että hyväksyy vain Polarin omia bluetooth-antureita, en osaa sanoa tarkemmin yhteensopivuuksista. (Power-mittareita joitain muitakin toimii ilmeisesti, minulla ei sellaisia ole.) Mukaan saa halutessan viedä myös kuvassa näkyvän vanhan Polar H7 sykevyön. HR-lähettimen pariutuminen oli puhelimeni kanssa epäluotettavaa. Mutta tämän M450:n kanssa taas näytti nopealla testillä toimivan ok. En toki lenkillä testannut, joten en takaa tuon toiminnasta yhtään mitään. Voi toimia, voi olla toimimatta, en lisähintaa laita siitä siis. Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
  22. Yhden syys/talvikauden hyötymatka- ja hetken sisätrainer-käytössäkin ollut hybridi, hydraulilevyjarruilla ja shimano 3x10 voimansiirrolla. Myyn talven aikana yleispyöräksi valmistuneen cyclocrossari-projektin alta pois. Säilytetty sisällä. Toki tuon ihan uudesta jo erottaa tutkimalla, mutta todella hyvässä kunnossa kuitenkin. Ostettu 01.09.2015 ja käytetty ensihuollossa 29.10.2015. Vielä kaksi xxl:n pyörätakuun mukaista ilmaista perushuoltoa käyttämättä. Tarkemmat speksit löytyykin xxl:n sivuilta: https://www.xxl.fi/white-sc-lite-hybridipyora-15/p/1095672_1_style Lisäksi pyörään on laitettu flätti-polkimet, lokasuojat ja nastarenkaat (edessä Nokian hakkapeliitta w240, 40-622, takana Nicetrack snow 100 37/40-622). Mukaan tottakai myös syksyllä alla olleet alkuperäiset renkaat. Lokarit: https://www.xxl.fi/sks-beavertail-26-28-lokasuojasetti/p/1029025_1_style Polkimet, jotka näkyy kuvissa (ei ihan prismalinkin poljin, mutta vastaava). Polkimiksi voin vaihtaa myös käytetyt Shimano PD-M520 cliplessit. https://www.prisma.fi/fi/prisma/jupiter-poljin-9-16-mtb-alumiinikehalla Rungon koko: M-19". Xxl:n koko-opas sanoo 170-185cm, itse olen 175 pitkä. Hintapyyntö: Pyörä + polkimet + lokarit + nastarenkaat: 500€ Pyörän mukana optiona. Trelock U-lukko: 30€, Pikalukollinen tarakka satulaputkeen: 20€. Paikkakunta: *** Yhteydenottotapa:***
×
×
  • Luo uusi...