Jump to content

kaib

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moi, Postin L-paketti maksaa 10,9e (Shimanon alkup. laatikko menee just 2cm ohi M-paketin mittojen). Mobilepay (050-307 3734) etukäteen tai tilisiirto toimisi parhaiten. Jos haluat postiennakolla, niin se on 5.5e ekstraa. Kerro samalla mihin postin pakettipisteeseen haluat paketin.
  2. Brand: Shimano Ultegra Model: R8000 11s 52-36 175mm Short description: Kampisetti Description: Lähes uudenveroinen semi-compact kampisetti (kammet+rattaat). Tuli aikanaan uuden pyörän mukana ja jäi tarpeettomaksi vaihdossa compactiin. Price: €180 City: Espoo Province: Uusimaa Contact information: [email protected]
  3. MYYTY Myydään hyväkuntoinen Thule Highway 969 pyöränkuljetusteline vm 2001. Käytetty kymmenkunta kertaa, mutta ei valitettavasti sovi enää nykyiseen autoon. Kyseessä useimpiin sekä sedan- että farmarimalleihin sopiva kolmen pyörän teline, joka kiinnitetään takaluukkuun, ei tarvitse peräkoukkua. Nykyinen vastaava Thule malli on Freeway 968, joten fit guidesta voi katsoa sopiiko omaan autoon. Ohjekirja ja alkuperäinen lista sopivista autoista toki tallessa. Sijainti Espoo, hp. 40e.
×
×
  • Luo uusi...