Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

pilasteri

Jäsen
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Riihimäki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 198 profiilin katselua
  1. Merkki: Surly Malli: Preamble Lyhyt kuvaus: L-kokoinen runkosetti Kuvaus: Pyörä on toisaalla myynnissä kokonaisena, mutta myydään runkosettinäkin. Foxcompista tilattu loppusyksystä 2023, ajettu ehkä sata kilometriä. Ruotoa reilusti, kuten näkyy (lyhennetty 20mm). Tangen o-laakeri ja keskiönä muistaakseni Shimano UN55. No-name tolppa ja Surlyn oma panta mukaan. Geometria ja kehut Surlyn sivuilta https://surlybikes.com/bikes/preamble Nouto Riihimäeltä, kulkeutuu sopimuksesta lähialueille & Kangasalle. Lähettäminen voi onnistua Matkahuollolla maksua vastaan alkuperäisessä laatikossaan. Mieluiten MobilePay. Hinta: 350€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: yv:llä päästää hyvin alkuun.
  2. Merkki: Kona Malli: Coco 2022 Lyhyt kuvaus: hybridi/kaupunkipyörä Rungon koko: XL Kuvaus: Hyvin isokokoinen Coco jää tarpeettomaksi uuden pyörän tieltä. Ostettu tammikuussa 2023 Hi5Bikesistä (tilaus ja kuitti). Ajettu normaalia kaupunkiajoa, kauppareissuja ja pari pikkuretkeä lähiseuduille. Pyörä on ketterämpi kuin ulkonäkö paljastaa, huomaa kuitenkin xl-mitat. Speksit ja geometria kts. https://www.konaworld.com/en-eu/products/coco Normaalisti huollettu, vähäistä käytön jälkeä, mutta ehjä. Myydään alkuperäisellä kokoonpanolla 650b (talvirenkaat hyvät Schwalbe Winter, kesä WTB Horizon 650x47c). Pyörä toimii hyvin myös 622-kiekoilla, ja sellaisilla itse olen sitä käyttänyt (kts. viimeinen kuva). Myydään alkup. satulalla ja polkimilla jne. HUOM! Pelago Rasket EI sisälly hintaan. Siitä ja nyt paikallaan olevasta, vähän käytetystä Brooksin B67S:stä voidaan sopia erikseen. Järkeviä tarjouksia kuunnellaan, ei vaihtoa (tavoitteena vähentää pyöriä). Nouto Riihimäeltä ja maksu mieluusti MobilePay (tai tilisiirto). Hinta: 390€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: yv toimii alkuun hyvin.
  3. Merkki: Surly Malli: Preamble Lyhyt kuvaus: Gravel/commuter/retki Rungon koko: L Kuvaus: Kevät tulee, tästä retkille lähes ajamaton Surly alle. Kasattu syksyllä Foxcompista ostettuun L-koon runkoon. Vaihteet hyvin vähän ajetut 2x8 Claris, jarrut Avid BB7 Road. Lähinnä koeajettu pl. kammet, joilla enemmän kilsoja takana (nelikanttikeskiö kuitenkin uusi). Mukaan saa kuvassa näkyvät ajamattomat kammet, kampilaakeri, ketju, pakka ja etuvaihtaja. Kiekot Konan bulkkia, nyt päällä erittäin hyvät Schwalben Winterit, mukaan kesärenkaiksi vähän ajetut 35mm GK SS:t. Pelagon tarakka lowrider-jaloilla, mukaan saa tavalliset jalat + kilkkeet. Olosuhteet ovat sellaiset, että pyöräharrastusta on rajattava. Järkeviä tarjouksia kuunnellaan, nouto mahd. pian Riihimäeltä. MobilePay olisi kiva. Runkosettinä (keskiö-o-laakeri ja panta mukana) 350€ Runkosetin voin lähettää ostajan maksamana. Hinta: 850€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yv käy alkuun
  4. Merkki: Kona Malli: Jake the Snake (59cm) Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: 59 Kuvaus: Ilm. 2011 vuoden JtS. Alurunko, täyskuitukeula. Vaihteet Ultegra/105, kahvat 105. Kammet Sram Red. Navat Ultegra, kehät Mavic OpenPro, renkaina uudenveroiset 35mm Rapid Robit. Kokeilin ja totesin toimivaksi, mutta liian kisaiseksi omiin tarpeisiini. Nouto Riihimäeltä /vkyyti lähiseuduille tai Kangasalan suuntaan sop.muk. Mieluiten MobilePay. Lisätietoa kysymällä. Hinta: 280€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yv on alkuun hyvä.
  5. Merkki: Surly Malli: Preamble Lyhyt kuvaus: Sora/työmatka/jokapaikanpyörä Rungon koko: L Kuvaus: Ostettu runkosettinä Foxcompista 10/23, kuitit tietty löytyy. Kasattu jokapäiväiseen ajoon, mutta ei ole flatbar gravel minun juttuni (ja droppitankopyörä löytyy jo). On kokeiltu monenlaista ohjaamoa, siksi ruotoputki vielä lyhentämättä. 650b kiekot, edessä dynamonapa, takanapa XT. 48mm GravelKingit tubeleksena päällä. Vaihteet 2x8 Alivio, ajetut FSA:n kammet, jarruina Shimano BL-MT401 (takajarru vielä paketissa mukaan, nyt kiinni joku Tektro). Brooks B67 on S-mallia, eli sopivampi naisille. Huom. kuvan laukku ja polkimet eivät kuulu hintaan. Nouto mieluiten, tilisiirto ja MobilePay toimivat hyvin. Hinta on tiukka, ei vaihtoja. Hinta: 860€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yv:llä saa helpoimmin kiinni.
  6. Merkki: Pelago Malli: Capri Lyhyt kuvaus: Ostetaan L-kokoinen Capri. Rungon koko: L Kuvaus: Ostetaan L-kokoinen Pelago Capri napavaihteilla. Kaikki värit kiinnostavat, tarjoa jos tällainen on jouten! Hinta: 500€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yv on hyvä aluksi!
  7. Merkki: Brompton Malli: H6L Racing Green 2019 Lyhyt kuvaus: Taittopyörä Rungon koko: Yleinen Kuvaus: Kulkutarpeet muuttuivat, eikä Bromptonille ole riittävästi käyttöä. Ostettu 9/2019, ajettu ehkä 300km. Huollettu, kaikki toimii, vähäisiä käytön jälkiä. H-tanko (eli korkea stemmi), teleskooppi-satulaputki, Eazy Wheels-kuljetuspyörät. Kuusivaihteinen. Etukannake laukulle. Mukaan vähän ajetut Schwalben nastarenkaat. Shopping bag ja Bromptonin suojapussi (kokeiltu, ei käytetty). Mukaan saa myös käytetyn Ortlieb/Brompton O-bagin projektin (soljissa vikaa, mutta voi hyvin käyttää) sekä käyttämättömän yleismaailmallisen Mirage-kuljetuslaukun (esim. lentokoneeseen). Valmis paketti. Huikea pyörä. Kuitit ja ohjekirjat luonnollisesti löytyvät. Vaihdossa voisi ajatella L-kokoista sähköpyörää. Hinta: 1000€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yv:llä on hyvä aloittaa.
  8. Kuvaus: Siisti, lommoton ja muutenkin ehjä 26er-täpäri vaihtuu työmatkatarpeiden vuoksi taittopyörään. L-koko, sopinee n. 178-185 senttiselle parhaiten. Itselleni hiukan liian pieni. Vaihteet ja jarrut Deore yms. tasoa, keula RS Dart 3 kaukolukituksella, X-Fusionin iskari. Renkaat vähän ajetut Racing Ralphit. Rungon koko: L Rengaskoko: 26" Paikkakunta: Riihimäki ja Kangasala Tarjoa taittopyörää, niin mietitään :-) Yhteydenottotapa: yv
  9. Hinnanalennus, jos syntyy pikaiset kaupat! Hp 850 €
  10. Tilanteen pakottamana perheemme pyöriä täytyy vähentää. Konan legendaarinen midtail-perhepyörä etsii uutta kotia. Pyörä on vuoden 2015 mallia ja isompaa 20" runkokokoa. Pyörä on käytetty, mutta erittäin siisti ja täysin toimintakuntoinen. Hyvin huollettu liikkeestä, josta se meillekin ostettiin. Vähäisiä käytönjälkiä toki on, mutta ei mitään silmiinpistävää. Laukkuja on käytetty, mutta ei niissäkään ole vikaa. Varusteita on: - kesärenkaat Schwalben Big Apple 50-622 - talvirenkaat Schwalben Winther Marathon 50-622 - parempi tarvikejalka Ursus Jumbo - Fillarifiilarin puinen deck takavalolla - Qibbel Junior -istuin - satulana Brooks B17, hyvässä kunnossa - Dartmoor flättipolkimet Täysin käyttövalmis, lähijunassakin kuljetettavaksi sopiva midtail siis kyseessä! Nouto Riihimäeltä, lähettäminen erikseen sovittaessa ja ostajan lukuun. Varusteista voidaan keskustella, jolloin hintaakin voidaan tarkistaa. Varmimmin saa yhteyttä viestillä tai tekstarilla (puh o5o-3o9264o) (en välttämättä ehdi vastata soittoihin). Kuvia saa, esim. sähköposti / whatsapp Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 20" Hintapyyntö: 920€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Riihimäki
×
×
  • Luo uusi...