Jump to content

Einar Leivo

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Hyvät maastokengät edelleen kaupan.
  2. Hup hup! Mm. Hushovdin ja Farrarin käyttämä stemmi edelleen kaupan!
  3. viälä nostetaan + hinta fiilattu musta aika tiukaksi
  4. Myydään otsikon mukainen stemmi. Käyttämätön. Helsingissä Yhteydenotot yksityisviestitse hp. 40 euroa
  5. Myynnissä täysin käyttämättömät (klossit vielä pakkausmuovissa) Look Keo Max Carbon polkimet. Valmistajan väittämä paino per poljin on 122g, alla olevan arvostelun mukaan 126g. Kyseessä siis hintaansa nähden sangen kevyt klossin kannatin. hp. 80 euroa Tuote Helsingissä. Yhteydenotot yksityisviestitse.
  6. Myynnissä uuden veroiset Crank Brothers Acid 1 polkimet klosseineen ja alkup. pakkauksineen. Kertaalleen näitä on kokeiltu trainerissa, minkä jälkeen käyttämättömänä. Kunto täysin uutta vastaava.
  7. Myynnissä tänä kesänä hankitut Mavic Pulse kengät kooltaan 45 1/3. Kuin uudet. linkki mtbr arvosteluihin: http://www.mtbr.com/cat/mtb-apparel-and ... 44crx.aspx hp. 40 euroa Tuote Helsingissä. Yhteydenotot yksityisviestitse.
  8. Myynnissä keväällä ostettu ja olemattomalle käytölle jäänyt Fixie Inc. Backspin pyörä. Pyörä on kaikin puolin yhtä hyvin pientä maalinirhaumaa ja lisättyä takajarrua lukuunottamatta alkuperäisessä kunnossa. Takakiekko fix/free mallia. Kiekkoa kääntämällä voi siis ajaa joko fiksinä tai sinkulana. Kaksi jarrua takaavat turvallisuuden silloin kun sinkuloi. Kunto on uutta vastaava, pyörä mukava ja kestävä ajettava, mutta valitettavasti mulle tarpeeton. Tietoja: Teräsrunko, kaksoisohennettu. Suhteellisen kevyt. Mitat: pystyputki C-T 575mm, vaakaputki C-C 550mm. Lyhyt 50mm stemmi, riseritanko, sopii uskoakseni noin 176-185 senttiselle kuskille. Voi olla, että passaa lyhyemmällekin, kokeilemalla selviää. Lisätty jarru on täysin samanlainen ja värinen kuin pyörän alkuperäinen vastaava. linkin takaa lisätietoa, kuvaa ja videota vastaavanlaisesta pyörästä: http://www.cycles-for-heroes.com/bikes/ ... r/backspin Sijaitsee Helsingissä, myyjän kustannuksella ja vastuulla voin postittaa asianmukaisessa pakkauksessa. Yhteydenotot yksityisviestitse.
×
×
  • Luo uusi...