Jump to content

Skai

Jäsen
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Muhos

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 381 profiilin katselua
  1. Merkki: Hope tai vastaava laadukas Malli: 170mm qr-napa Lyhyt kuvaus: Takanapa Kuvaus: Oisko jollakin jääny joutilaaksi laadukasta napaa. 32 pinnainen. Laittele viestillä tietoa mallista, kunnosta ja hinnasta. Hinta: - Paikkakunta: Muhos Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv
  2. Merkki: Nishiki bigfoot-projekti Malli: Diy Lyhyt kuvaus: 29 Rungon koko: 22 Kuvaus: Tämmönen kummajaisprojekti ois tarjolla. Oisko tämä nyt semmonen monstericrossi.. Edessä kiinankuitukeula pikalinkulla ja 29x3 chubacabra, takana 29x2.3 spessun renegade, vanteet easton arc45. Mekaaniset levyjarrut ja on-onen midge?-droppitanko. Mukaan sram gx 10speed takavaihtaja , liipasimenkin saa mukaan mutta sille ei ole paikkaa mihin kiinnittää. Ollut itsellä sinkulana ja sinkularataskin kuuluu kauppaan 10pakan lisäksi. Hinta on jollakin tapaa neuvoteltavissa ja myydään toki myös osina jos riittävä kiinostus on. Hinta: 450 Paikkakunta: Muhos Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv.
  3. Kuvaus: Renkaat: Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: Hyväkuntoinen junnuläski joutilaana. Sram x7 1x10 ja leveämpi ohjaustanko vaihdettu. Lokasuojat. Ilman polkimia. Rungon koko: 14 Hintapyyntö: 500 Paikkakunta Muhos Yhteydenottotapa:
  5. Kuvaus: Edullinen ja kevyehkö. Esim. Whiten alukeula kelpaa.. Paikkakunta: Muhos Yhteydenottotapa: yv
  6. Skai

    Myyty Vee tire Vee 8

    Vielä joutilaana.
  7. Kuvaus: purettu koeajon jälkeen whiten fat comp jr:stä eli uutta vastaavat osat. Hintapyyntö: 20€ Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  8. Skai

    Myyty Vee tire Vee 8

    Kuvaus: 2kpl renkaita. Toinen paketissa ja toisella ajettu n. 50km. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  9. Kuvaus: Hyväkuntoinen itsenastoitettu rengas. Hintapyyntö: 50 Paikkakunta: Muhos Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...