Jump to content

makia

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Raisio
  1. Poistettu myynnistä. Ei asiallisia tarjouksia.
  2. makia

    MYYTY: iskaripumppu

    Toimii, käytetty varmaan kymmenen kertaa. Hinta vois olla 10 €. Pumppu Turussa.
  3. Schwinnin Mesa GSD -runko vuodelta x ? Ollut vuosien aikana kovassa käytössä, mutta ehjä ja toimiva. Runkoon voi asennella v- tai levyjarrun. Top tube: 56 cm Seat tube: 48,5 cm Head tube: 12 cm Rungossa kiinni kampisetti ja polkimet. Vasemman puoleinen kampi vääntynyt (isot nupit), polkimet Wellgon tuotantoa, joskin elämää nähneet nekin. Eturattaat alkaa oleen aika moro. Runko Turussa ja toimitusmuotona vain nouto. Kuva tuolla -> http://hupa.qla.fi/~vili/mesagsd.jpg Hinta esim. x euroa, mitä nyt joku tahtoo maksaa. Täytyy saada rojua nurkista pois, enkä viittis romukoppaan heitellä, joku kuitenkin keksii jotain parempaa käyttöä...?
  4. makia

    MYYTY

    ^^yllä luetellut asiat myyty.
  5. Myytävänä joitakin kertoja huollettu keula, joka tosin enää ei toimi. Hinta on 1 € tai muu sopimuksen mukainen määrä.. Vai heitänkö metallinkierrätyspönttöön? Ite en ainakaan keulalla enää mitään tee, uutta tilalle. Vuosi sitten oli viimeinen huolto ja paikallisen huoltoliikkeen mekaanikko totes, että oli vimonen huolto. Hapettumista ja muuta, pari viikkoa sitten katos täysin paluuvaimennus ja jotain pientä kolinaa havaittavissa - onhan se kuitenkin vuodelta 2003 tai jotain!
  6. makia

    MYYTY

    1 kpl XT-takavaihtaja, aika vanha, malli RD-M750 1 kpl Deore-etuvaihtaja, aika vanha myös, alaveto, malli FD-M510 (31,8 mm putkelle) 2 kpl vaihdevivut, etu- ja takavaihtajalle mallia XT Kaikki toimii ihan jees, viimeks mettälenkillä eilen (14.8.2011). Kuvat kaikista tuolla -> http://hupa.qla.fi/~vili/pics/fillariosia/ Hinta vois olla vaikka tosi edullinen, oisko 10 €/kpl tai jopa vitosen? En viittis mettallinkiertoon nakata, joten mieluummin vastaanotan nöyrästi muutaman lantin, sopimuksen mukaan. Paketointi ei edelleenkään huvita, joten Turku on paikka jossa materiaali lojuu.
  7. makia

    MYYTY

    Takakiekko 9-rattaisella pakalla ja levynavalla. Merkki Alexrims. Pakka ostettu vuosi sitten, joten ei kai se vielä ihan hajonnu oo. Pikalinkku. Etukiekko levynavalla, merkki Xero. Pikalinkku. Kuvat -> http://hupa.qla.fi/~vili/pics/fillariosia/ Vaikee sanoo mitä joku tommosista tahtoo maksaa, ku ite ostan aina asiat paikallisesta myymälästä. Oisko 30 €/kiekko?? Emmä tiedä..
  8. makia

    MYYTY

    Tektro ois merkki ja malli vuodelta kivi. Kuva tuolta -> http://hupa.qla.fi/~vili/pics/fillariosia/ Neljä jarrulänkeä palojen kera vaikka 5 € kasa. Ja paketointi näin edukkaassa kaupassa ei innosta, joten Turku on hyvä paikka asua, jos tommosta wanhaa rojua tahtoo lunastaa.
  9. makia

    MYYTY

    Myytävänä muutama tunti ajeltu BBB:n satulatolppa. Halkaisija 26,8 mm. Kuvan tolpasta löydät tuolta -> http://hupa.qla.fi/~vili/pics/fillariosia/ Hinta 15 € tai muu sopiva määrä.
×
×
  • Luo uusi...