Jump to content

janolle

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Eipä tällä ihan niin kiire ole, odotellaan vielä ainakin muutama päivä. Puutteet ovat korjattavissa. Otin selvää että nuo nauhat liitetään lämmöllä asentaessa muutenkin joten vanhan liitoksen korjaus ei ole ongelma. Rullan vekki on niin pieni ettei sen pitäisi häiritä treeniä.
  2. Myydään otsikon mukaiset harjoitusrullat. Käyttömahdollisuudet ovat huvenneet olemattomiin kahden taaperoikäisen lapsen vallattua harjoitustilat. Ajoa on kertynyt noin 50 tuntia ja ikää laitteella on noin vuoden verran. Kuminauhan liitos on hieman irti mutta korjaus onnistunee lämmittämällä. Yhdessä rullassa on pieni vekki joka tuskin haittaa käyttöä. Linkki valmistajan tuotesivulle: http://www.tacx.com/en/producten/rollenbanken/antares/index.dot Hintapyynti 80€ Yhteydenotot yksityisviestillä.
  3. Otsikon mukainen fillari myydään käytön vähyyden takia. Vaimoni harrastus läsähti kasaan ennen kuin pääsi alkamaankaan joten nyt olisi mainio fillari tarjolla sopuhintaan. Kyseessä on n.8,2kg polkimien kera painava 105/Ultegra osilla ja Aksium kiekoilla varustettu musta maantiekiitäjä. Maantietä se on nähnyt 410km verran ja yksi lukkopoljinkaatuminen on koettu. Kaatumisesta näkyy kosmeettiset haitat satulassa ja tankonauhassa. Tässä osaluettelo: Runko: Canyon Roadlite AL 52cm Kiekot: Mavic Aksium Renkaat: Continental GP4000s 23/622 Etu- ja takavaihtaja: Ultegra Kahvat: Shimano 105 Kampisarja: Shimano 105 compact (34/50) Takapakka: Shimano 105 11-28 Jarrut: Shimano 105 Tanko: Ritchey WCS Ohjainkannatin: Ritchey WCS 90mm Satulatolppa: Ritchey WCS Polkimet: Ultegra 6700 (voi irroitta jos et halu niitä) Hintapyynti 850€. Pakettiin voi lisätä punaisen Giro Monza kypärän M-koossa, mustat Gaernen G-Altea kengät kokoa 40 ja kaksi Tacx Elite Patao pullotelinettä. Hinta on silloin 1000€.
  4. En ostaisi kokeilematta. Luulen että 58cm koko olisi parempi.
  5. Itse olen 187cm ja kuten kuvasta näkyy on satula aika korkealla. Maantiepyörään tottuneelle ajoasento on lyhyt eli saattaa tuo sopia 5cm lyhyemmällekin vaikka asennosta tulee silloin makaavampi. Hirveästi pidemmälle en suosittele. Koeajaminen (vähintään koeistuminen) on mahdollista ja suotavaa ennen ostopäätöksen tekoa.
  6. Myyn otsikon mukaisen pyörän. Sillä on ajettu n.2000km. Alkuperäiset kiekot olivat täyttä paskaa joten tilalla on Mavic A719 vanteet Deore XT navoilla, ovat kevyemmät ja taatusti kestävämmät. Asennettuna on 12-23 takapakka alkuperäisen 12-36 sijana, alkuperäinen tulee toki mukaan. Renkaitakin tulee tarpeeksi, tällä hetkellä alla on Marathon Racer 30mm ja irtonaisina tulee Conti Countryride 37mm ja Nokian W106 nastarenkaat 47mm koossa. Lokaritkin saa mukaan mutta ovat tällä hetkellä irti pyörästä (eivät mahdu noiden nastarenkaiden kanssa) eikä niiden kiinnitys ole kivaa. Jos oikein innostuu saa mukaan sopivaan lisähintaan shimanon M520 pedaalit ja M087 Wide kengät koossa 43 (ajettu reilun viikon työmatkat vasta). Lisänä voi saada myös Fizik Arione Maganese satulan. Yleinen kunto hyvä. Kaulaputkessa pienet nirhaumat letkuista/vaijereista kosmeettinen haitta vain. Käytön jälkiä näkyy tietenkin mutta pyörää on huollettu hyvin ja pidetty sisällä. Kysy tässä jos kysyttävää tai tarjoa jos uskallat. Hintapyynti 400€ ilman polkimia ja Konan satulalla. Kengät + polkimet 65€ lisähintaan ja Fizik satulasta 40€. Speksit löytyvät sivuilta Konaworld painamalla ylälaidasta 2010 fillarit esille Tässä kännyräpsy vekottimesta:
×
×
  • Luo uusi...