Jump to content

josuel

Jäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän josuel kaikki viestit

  1. Merkki: Maastopyörä Malli: Jousitettu Lyhyt kuvaus: Kokonainen pyörä tai osat. Rungon koko: Ei väliä Kuvaus: Haluaisin ostaa hyvä kuntoisen maastopyörän 26 tuuman renkailla 120-140mm etujoustolla. Käytän pyörän osat pojan synttärilahjaan rakennan pyörän 11 vuotiaan pojan kanssa yhdessä aihiona hyväkuntoinen Kona Daw Dee-lux runko ja keulana yliampuva 160mm uusi Rockshock Boxxer. Pyörän osien ei tarvitse olla uusinta uutta, mutta mieluiten hyväkuntoisia ja vaihteistoksi tulee 1xjotain eli kammet sellaiset että niihin saa 30 plus piikkisen eturattaan ellei ole jo valmiina. Ajattelin, että on helpompi ostaa koko pyörä niin saisi mahdollisesti kaiken kerralla voit tarjota myös tarvittavia osia mieluiten kerralla mahdollisimman isoa kokonaisuutta. Runko jää mahdollisesti minun tai tyttöystävän käyttöön minä 177cm tyttöystävä 156cm saa toki olla sopimaton meille kunhan renkaat ovat 26 tuumaa. Tarjoa rohkeasti yv Hinta: 100-650€ Paikkakunta: Lohja Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected]
  2. Kuvaus: uudet kiekot Paikkakunta: Lohja Yhteydenottotapa: yv Moikka olen rakentanut pojalle uutta pyörää ja tallinperältä löytyneet kiekot eivät sovi. Keulana on Rock shock boxer vaihdan Mavic cross trail 26 kiekot ok kuntoisiin 26 kiekkoihin vaatimuksena on että etukiekossa on boost napa 110 akselille. Voin myös ostaa edullisen 26 etukiekon boost navalla. Mieluiten raha ei vaihdu niin pysytään budjetissa. Kiekot ovat tubeless kiekot ja käyttämättömät pieniä jälkiä säilytyksessä on tullut, mutta uutta vastaavat ovat. pinnat ovat litteät. Takakiekossa on tällä hetkellä litkut sisällä ja rengas paikoillaan. Kuvia saa sähköpostiin
  3. josuel

    Renkaat ja kammet

    Kuvaus: ostetaan Paikkakunta: Lohja Yv KAMMET LÖYTYNEET Rakennan pojalle pyörää ja ajattelin piruttain kokeilla löytyisikö täältä edullisesti tubeless käyttöön sopivat vähän käytetyt renkaat edullisesti 26/ 2,10-2,40 olisi hyvä. Kammet tarvitsen tyttöystävän pyörään 1x10 kammet rattaalla tai ilman. Kammet tulevat Cube LTD 29.
  4. josuel

    Ostettu

    Kerkesin jo tilaamaan liipaisimen. Etsin vähän laadukkaampaa takavaihtajaa. Kiitos kumminkin.
  5. josuel

    Ostettu

    Kuvaus: shimano slx Paikkakunta: Lohja yv Tarttisin uuden etuvaihtajan Cube LTD SL ään
  6. josuel

    Ostettu

    ostettu
  7. josuel

    Ostettu

    Kyseessä on siis fulcrum racing sport kiekko.Navassa ei ole mitään merkintää. Mukana tuli spacerlevy jossa lukee USE ONLY 9/10 S.
  8. josuel

    Ostettu

    Kuvaus: pakka Paikkakunta: lohja Yhteydenottotapa: yv Tarvitsisin kuvan vapaarattaaseen ehjän pakan Kyseessä maantiepyörä.
  9. josuel

    MYYTY

    Laitoin yv:n
  10. josuel

    Myyty

    Laitoin sulle jo eilen yv
  11. josuel

    Ostettu

    Otsikon mukaiset anturit hakusessa mielellään molemmat. Yv tavoittaa
  12. Laitoin aiemmin pari yv huomasitko
  13. Sopiiko tuo 175 pitkälle aloittelijalle ensipyöräksi. Suostutko lähettämään pyörää etelään.
×
×
  • Luo uusi...