Jump to content

FFF

Member
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1,299 profile views
 1. Merkki: Crescent Malli: Powerbike Rungon koko: iso Lyhyt kuvaus: Vintage 26" maastopyörä, iso Kuvaus: Tarpeettomana muiden projektien edeltä myydään isokoinen Crescent(en muista ulkoa, olikohan 22/23") 26" maastopyörä Suntourin osilla ja Deoren jarruilla sekä tankovaihtajilla. Nastarenkaat (ilmat pysyy) alla ja yhdistelmäpolkimet löytyy. sopiva kombo vaikkapa talven pakkasille. Toimii mutta rasvauksen yms. tarpeessa kuten kuvista saattaa nähdä. Mielettömän kova maaliduuni. Myydään vain kokonaisena sekä noudettuna. Pyörä 180€ / Vaihtuu myös välirahalla/välirahatta laadukkaisiin pyörä asioihin tapauskohtaisesti. Retkikiekkosetti dynyllä pikalinkuille ja vannejarruille esimerkiksi käy. Tarjoa rohkeasti! Löytyy ihailtavaksi Tapiolasta ja lähestythän yksityisviestillä, paitsi jos numero löytyy entuudestaan. :) Hinta: 180 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä yhteydet kiitos
 2. FFF

  .

  tulevan kesän höpöhöpö -projektin aloittamisen aika on nyt. 👌👌
 3. FFF

  ...

  ...
 4. Tarpeettomana muiden projektien edeltä myydään isokoinen Crescent(en muista ulkoa, olikohan 22/23") 26" maastopyörä Suntourin osilla ja Deoren jarruilla sekä tankovaihtajilla. Nastarenkaat (ilmat pysyy) alla ja yhdistelmäpolkimet löytyy. sopiva kombo vaikkapa talven pakkasille. Toimii mutta rasvauksen yms. tarpeessa kuten kuvista saattaa nähdä. Mielettömän kova maaliduuni. Myydään vain kokonaisena sekä noudettuna. Pyörä 180€ / Vaihtuu myös välirahalla/välirahatta laadukkaisiin pyörä asioihin tapauskohtaisesti. Retkikiekkosetti dynyllä pikalinkuille ja vannejarruille esimerkiksi käy. Tarjoa rohkeasti! Löytyy ihailtavaksi Tapiolasta ja lähestythän yksityisviestillä, paitsi jos numero löytyy entuudestaan.
 5. Huomio täältä sivusta: Satulan korkeuden puolesta(mikäli säädetty sinulle sopivaksi) pyörä ei näytä liian isolta Suosittelen että totuttelet ajamaan hyvällä pyörälläsi myynnin sijaan. Hyvää uutta vuotta!
 6. FFF

  ...

  Terve 67cm ei ole liian iso mutta laitatko tarkempia tietoja kuvien kera vaikka yksityisviestillä?
 7. FFF

  ...

  vielä etsinnässä
 8. FFF

  ...

  hellou
 9. FFF

  ---

  cross is coming
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.