Jump to content

tomlas

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Myyn lähes käyttämättömät Freedom-merkkiset ensiasennusrenkaat, joilla on ajettu joitakin kilometrejä. Renkaat ovat 28" vanteille, ja ovat leveydeltään 35 mm. Renkaat eivät ole taittuvat, vaan vaijerikylkiset. Hintapyyntö: 20 e / 2 kpl Sijainti on Oulunkylä, Helsinki. Toimitustapana on nouto, että ostaja saa tarkistaa renkaat ennen ostopäätöstä. Yhteydenotot sähköpostiin [email protected]
  2. Nosto. Runkoon mahtuu talvea ajatellen n. 32 mm leveät renkaat.
  3. Myyn käytössä hieman kuluneen Ishiwata-runkosetin. Rungon väri on hopea tai harmaa, katsojasta riippuen, ja materiaali on satulaputken tarran mukaan hi ten -terästä. Mukaan tulee SR quill -ohjainkannatin, Stronglight-ohjainlaakeri, Ritcheyn WCS -satulatolppa ja Super Pista -kammet (kampien pituus 165 mm) ja eturatas. Luonnollisesti kasettikeskiö kuuluu myös pakettiin, mutta speksejä en muista, eikä löytynyt osalistaa enää. Keskiön kierteet ovat muistaakseni kuitenkin brittiäiset eli BSA. Ostin rungon aikoinaan Yksivaihde-sivustolta, ja se oli muistaakseni alkuperäiskunnossa, eli ei ollut maalattu tms. Ohjainlaakeri on myös niiltä ajoilta, mutta toimii hyvin. Minulla pyörä oli aikanaan ympärivuotisessa käytössä, joten rungossa on mm. lokasuojien kiinnityksistä aiheutuneita kulumia maalipinnoissa. Lisäksi oli näköjään tullut vähän pintaruostetta joihinkin kohtiin. Ostaja saa toki tarkastaa rungon ennen päätöksentekoa. Ishiwata-rungoista keskusteltiin Yksivaihteessa aikoinaan tässä keskusteluketjussa: http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=2886 Runkosetti sijaitsee Helsingissä, enkä mielelläni lähde postittamaan. Kuljetus onnistuu myös pk-seudulla, mutta siitä ja mahdollisesta erillisestä korvauksesta täytyy neuvotella erikseen. Rungon koko: TT 57, ST 58 Hintapyyntö: 140 euroa Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  4. ---Pyörä on myyty.--- Myydään Merida Matts Speed D, rungon koko 20" / 50 cm, v:lta 2006. Pyörällä on ajettu ensimmäisen vuoden aikana ensihuoltoon vaadittava n. 200 km, jonka jälkeen matkaa on kertynyt arviolta 300 km lisää. Renkaita lukuunottamatta pyörässä on alkuperäiset osat. Runko on hyvässä kunnossa, ja pahin virhe maalipinnassa on satulaputkessa, jossa on ollut u-lukon pidike, ja hiekka tms. on tehnyt vähän tuhojaan. Tämä "kolhu" näkyy kuvissa. Pyörällä ei ole ajettu talvella, ja sitä on säilytetty lämpimässä autotallissa. Itsellä pituutta on 183 cm, joka antanee suuntaa koon sopivuudesta. Speksejä: Runko: TFS-D6 alumiinia Etuhaarukka: Rock Shox J3 80 ohjaustangosta lukittava joustokeula Kammet ja keskiö: FSA Gamma 44 Megaexo, FSA Jarrut: Shimano Deore hydrauliset levyjarrut Takavaihtaja: Shimano XT Etuvaihtaja: Shimano Deore Vaihtajan vivut: Shimano Deore Dual Control Navat: Shimano Kiekot: Alexrims TD17, 26" Stemmi ja satulatolppa: X-Mission Satula: X-Mission Renkaat: Schwalbe Hurricane Lyhyt arvostelu, jonka löysin netistä: http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... eview_body Hp. 650 e Yhteydenotot ja kysymykset yksityisviestillä tai tomlas ät windowsmail.com Pyörä sijaitsee Helsingissä, ja luonnollisesti ensimmäinen, jonka kanssa päästään hinnasta sopuun ja noutaa pyörän, saa sen. Postitusta voin harkita, mutta noutajat ovat etusijalla.
  5. Myydään Specialized Tricross Singlecross -fiksi vuodelta 2009. Runkomateriaalina alumiini ja koko on 56 cm. Takakiekko on flip flop -navalla, ja mukaan voi halutessaan ostaa edullisesti cantilever-jarrun taakse kahvoineen ja vaijereineen, mikäli haluaa sinkuloida pyörän. Ohjaintanko on Truvativin pätkitty riseri, jossa on Lizardskinsin gripit ja Tektron cyclocross-lisäjarrukahva. Keskiö brittikierteillä, kammet ja eturatas Sugino 42T, kiekot Alexrims ja takaratas nimetön 18T. Takaratasta lukuunottamatta ensiasennustavaraa siis. Talvea ajatellen esim. 35 mm Marathon Winter -nastarenkaat mahtuu hyvin lokareiden kanssa. Tällä hetkellä pyörässä on Kendan jotkut 25 mm leveät kumit alla. Ajokuntoinen, mutta seuraavia pieniä miinuksia: - takakiekko irtosi kerran rivakammassa liikkeelle lähdössä ja aiheutti kolhuja takahaarukan sisäpintaan, muutoin rungossa ei ole normaalia kulumaa kummempaa - keskiö pyörii hyvin, mutta lienee ikänsä puolesta seuraavaksi huollettavia kohteita - vetopuolen keskiön kuusiokolopultti on hieman pyöristynyt, joten vaatii huolellisuutta avattaessa - etujarrun vaijeri rispaantunut, mutta jarru toimii Speksejä ja geometriaa: http://www.specialized.com/us/en/bc/SBC ... spid=38442 Valmistajan sivujen kuvassa olevaa droppitankoa en ole koskaan omistanut (ajoasento dropilla ei sovi). Takajarrun lisäksi voidaan neuvotella no name -flättitangosta tai Tokenin Moscow-bullhornista, jos riser-tanko ei miellytä. Myös Bilteman täyspitkät lokarit löytyy. Kuvissa näkyvät polkimet eivät ole myynnissä. Pyörän sijainti Helsinki, ja yhteydenotot yksityisviestillä. Hp. 290 e.
×
×
  • Luo uusi...