Jump to content

A4d3e

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 365 profiilin katselua
  1. Asentamattomat WTBn valmistamat Scraper i45 vanteet 27.5"+ (650bplus) renkaille 32 reiällä. Vanteen leveys 45mm, eli sopii 2.8-3.0" leveille renkaille, eli tästä plussapyörään kestävät vanteet. Nouto Porvoosta, sovittaessa kulkeutuu Helsingin keskustaa tai ostaja maksaa postikulut. Hintapyyntö: 160€ Yhteydenotto YV:nä tai sähköpostiin andrei.turro(at)gmail.com
  2. Myyty kaksi kappaletta Salsan valmistamia Anything cage kuormatelineitä. Maalipinnassa käytön jälkiä, mutta ehjiä. Kyseessä alumiininen malli. Paketti sisältää: 2 kpl Salsa Anything Cage telineitä 2 kpl Salsan irtohihnoja Nouto Porvoosta, mahdollinen toimitus Helsingin keskustaan tai ostaja maksaa postikulut. Hintapyyntö: 50 € Yhteydenotto YV:nä
  3. MYYTY vuoden 2007 tai 2008 Salsan Chili con Crosso cc-runko, jonka ostin viime vuonna Ebaysta mutta rahatilanne estää projektit kokonaan joten myyntiin. Runko on Scandiumia ja ikäisekseen ookoo kuntoinen. Muutamista paikoista lähtenyt maali ja yläputkessa on pienehkö dentti (kuva 2). Takahaarukka on 130mm ja Salsan mukaan pitäisi mahtua 700x38mm rengas. Keskiöksi ottaa 68mm BSA:ta. Keulaksi 1-1/8". Mukaan tulee Salsan 30.6mm Lip-Lock seat collar (uutena ostettu), 27.2 alumiinitolppa, satula, pulloteline. Mukaan ei ole antaa vaihtajankorvaketta. Koko on aikalailla 51cm Salsan taulukon mukaan (TT 55cm ja ST 55cm). Hintapyyntö olisi 100€ tai pelkkä runko 75€. Vain nouto Lauttasaaresta, myöskin toimitus Kamppiin onnistuu. Runko sijaitsee Lauttasaaressa, Helsingissä. Yhteydenotot yksityisviestillä tai sähköpostiin: andreiPISTEturroATgmailPiSTEcom.
  4. Myydään 1 kappale viime talven ajettu Schwalbe Marathon Winter kokoa 30-622/28-1.2/700-30C. Kilsoja alla alle 200km ja vain 2 nastaa lähtenyt käytössä. Ei rengasrikkoja käytön aikana. Hinta: 20€ Sijaitsee Lauttasaaressa, Helsingissä. Mieluiten nouto, tai pakkaus+postikulut ostajalle. Yhteydenotot yksityisviestillä tai sähköpostiin: andreiPISTEturroATgmailPiSTEcom.
  5. Ostetaan hyväkuntoinen Salsa Fargo-runko S tai M kokoisena. Hakusessa olisi myöskin Salsa Firestarter-etuhaarukka. Mieluiten ostaisin kummatkin yhdessä, mutta erikseenkin kelpaa. Toimitustapana nouto Helsingin tai Porvoon alueelta, muuten toimitus Matkahuollolla. Yhteydenotot yksityisviestillä tai sähköpostiin andrei piste turro at gmail piste com.
×
×
  • Luo uusi...