Jump to content

Eetu S

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Jos vielä tarjolla, niin voisin tulla hakemaan!
  2. Myynnissä hieman päälle tuhat kilometriä ajettu viimevuoden Tarmac Elite runkokoolla 54, jonka kunto rungon vauriota lukuunottamatta erittäin hyvä. Paikallaan kaatumisen seurauksena (ei painoa pyörän päällä) rungon vasemman puoleisen takahaarukan yläputki murtui ja pyörällä ei tämän jälkeen ole ajettu. Itseltä ei löydy taitoa/ tietoa kuinka tällaisen vaurion kanssa pystyy menettelemään, joten nyt menopeli myynnissä tarpeettomana. Vasemman puoleisen putken jäykkyys on edelleen todella lähellä oikean, ehjän putken jäykkyyttä, joten täysin fataalista vauriosta ei luulisi olevan kyse (alla kuvia). Pyörässä mm. Shimanon 105:n vaihteisto ja jarrut, Fulcrumin kiekot ja FSA:n kammet. Hintaa mallilla uutena 2399€. Osalistaa valmistajan sivuilta: Runko: Specialized SL4 FACT 9r carbon, FACT construction, compact race design, 1-3/8" lower bearing, OSBB Etuhaarukka: Specialized FACT carbon full monocoque, OS race for 1-3/8" bearing Jarrut: Shimano 105 Vaihteet: Shimano 105 Pakka: Shimano Tiagra 10-speed, 11-28 Kammet: FSA Gossamer Pro, BB30 Kiekot: Fulcrum S5 Tarkempi osalista: http://www.specialized.com/fi/en/bikes/archive/2014/tarmac/tarmac-sl4-elite-105#specs Hintapyyntö: 850€ - MYYTY Yhteydenotot: eetu.summanen(at)live.com tai YV Fillari sijaitsee Helsingin Kivikossa ja liikkuu sieltä helposti tarvittaessa keskustan suuntaan.
  3. Takaiskarin huollosta on nelisen vuotta aikaa, viimeisen kahden vuoden aikana ajo on ollut vähissä. Keula ei ole alkuperäinen (vuosimalli 2008 tai 2009) ja se on huollettu n. 3 vuotta sitten. Ongelmat vapaarattaassa ilmenevät välillä "kiinni" jäävässä pakassa, jolloin ketjut lähtevät vetämään takavaihtajaa ylöspäin. Tikitys on normaalia. Kunnosta en osaa tarkemmin sanoa, mutta tämä seikka on ollutkin tarkoitus ottaa lopullisessa hinnassa huomioon. 350 euron tarjous on kyllä melko rankasti kuitenkin metsässä.
  4. Koko paketin hinta uutena on ollut reilun 2000€ luokkaa, Foxin Talas X:n lähtöhinta on ollut esimerkinä jo tonnin luokkaa (joka ei ole alkuperäinen keula). Markettipyöräksi kutsuminen ei kyllä nyt ihan oikeaan aiheeseen eksynyt..noita voi mennä heittelemään offtopicciin eikä mielellään kiitos toisten myyntiaiheisiin. Hieman vanhempaa osaa nykyvuoteen verrattavissa on pyörässä myös kiinni, mutta etenkin muutama vuosi sitten oli vielä hyvää laadukasta tasoa.
  5. Hep! Hintaa viilattu! Rohkeasti vaan tarjouksia kehiin!
  6. Kaikenlaiseen ajoon viime vuosien aikana rakennettu Canyonin täysjousto myynnissä. Kaikki pyörän osat käyttökunnossa lukuunottamatta välillä temppuillutta takanapaa (satunnaisesti hieman tökkii, tod.näk vapaaratas). Myynnin syynä muiden lajien harjoittelun lisääntyminen, jonka seurauksena uskollinen toveri jäänyt kahtena viimeisenä vuotena todella vähäiselle käytölle. Runko: Canyon Nerve Es 7.0, vuosimalli 2007, koko 18.5 tuumaa (itse olen 178cm) Keula: Fox 32 Talas X, 100-130mm (ilma) Iskari: Rockshox Pearl 140mm, lukituksella (ilma) Jarrut: edessä Avid Elixir R, takana Avid Juicy 5 Kammet: Truvativ Hussefelt Takavaihtaja: Shimano Deore XT Etuvaihtaja: Sram X9 Stemmi: Amoeba Tanko: FCF Gripit: ODI Ruffian Takakiekko: Mavic 325 Disc + Timelessin napa Etukiekko: Xero Satulaputki: FSA Satula: DMR Renkaat: Maxxis High Roller 2.35 Polkimet: Shimano SPD Mukaan lähtee varakorvake vaihtajalle, vaihtopalat eteen, flättipolkimet ja tarvittaessa myös iskaripumppu. Hintapyyntö: 625€ - MYYTY Pyörä koeajettavissa Helsingin Kivikossa ja liikkuu helposti sieltä keskustan suuntaan tarvittaessa. Yhteydenotto sähköpostilla eetu.summanen(at)live.com tai puhelimeen 0504307888
×
×
  • Luo uusi...