Jump to content

Peteka

Jäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 382 profiilin katselua
  1. Kenelläkään tarvetta hyville hanskoille?
  2. Rapha Pro Team -hanskat. Koko S. Käyttämättömät. Tilasin sovitettavaksi, mutta unohdin palauttaa ajallaan. Nouto tai kirjeenä postissa.
  3. Kuvaus: Myydään käyttämätön Polarin nopeussensori. Toimii bluetoothilla kaikkien Polarin, Suunnon, Garminin ym. sykemittareiden sekä kaikkien älypuhelimien kanssa. Vuoden takuu.
  4. Myydään uskollisesti palvellut Suunto t6d -kello pyöräilyssä tarpeellisten podien kanssa. Pakettiin kuuluu myös USB-kaapeli, jolla kellon saa koneeseen ja movescountiin kiinni. Kello on hyväkuntoinen; näyttö on naarmuton ja rannekekin hyvässä kunnossa. Sykemittari ja podit ovat toimineet luotettavasti koko ikänsä. Myyn pois tarpeettomana Ambit-sarjan mittarin tieltä. Podit ovat kadenssimittari (Suunto Cadence Pod) ja pikalinkun korvaava matka-/nopeusmittari (Suunto Road Bike Pod). Ne molemmat ovat Mavicin valmistamat ja patteri on käyttäjän helposti vaihdettavissa (CR2032). Yhteys kelloon muodostetaan ANT-lähetystekniikalla, joten ne toimivat myös monien muiden sykemittareiden parina. Podit toimivat mm. Suunnon Ambit, Ambit2, Ambit2 S, Ambit2 R, t3, t4, ja t6 -mittareiden kanssa.
  5. Kuvaus: Myydään kaapin kätköistä Scottin ajolasit. Clear smoke -väritys uv-suojalla, joten kirkkaat linssit blokaten kuitenkin auringon häikäisyt. Noin 20 kertaa käytetyt ja virheettömät; ei naarmun naarmua. Myydään pois, koska omassa naamassa on liian iso nenä näihin laseihin Hintapyyntö: 25e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: [email protected]
×
×
  • Luo uusi...