Jump to content

iJulius

Jäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän iJulius kaikki viestit

  1. Hyväkuntoinen alumiininen C-T-C 44,5cm levyinen Ritchey WCS Droppitanko. Laadukas, kevyt, jämäkkä. Otteita moneen lähtöön. 31.8mm kiinnitys stemmiin. Pari pikku naarmua logojen vieressä, syntyivät todella ahtaan Ritchey stemmin asennuksessa. Hintapyyntö: 25€ Paikkakunta: Helsinki (Kallio) Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
  2. Ostan tuubikumit jos jollain jäänyt semmoiset ylimääräiseksi. Mieluiten vähän edullisemmasta päästä. Kokotoivomus olisi 23mm/25mm mutta voivat varmaan olla pienemmätkin. Sijaitsen itse Helsingissä ja voin noutaa pk-seudulta. Tarjoa rohkeasti!
  3. Ostetaan mavicin keskiö! Noudan Uudenmaan alueelta! Ota yhteyttä yksityisviestillä!
  4. Omani meni rikki ja nyt olisi kiire saada uusi, auttakaa hädässä olevaa! Mikä kivijalka myy? Havainnollistava kuva: yv, hki, noudan kauempaakin!
  5. Otsikko kertoo jo olennaisen! Ethän epäile tarjota, tarvitsen tuotteen nopeasti että saan pyörän vielä tänä kesänä ajoon! Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
  6. Kuvaus: Eli! ostan vaihdevivun, millä saa maantietakavaihtajan toimimaan suoratankoisessa pyörässä. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
  7. Kuvaus: Ostetaan 9-vaihteiset hyväkuntoiset (lue: toimivat) takavaihtaja, vaihdevipu elikkäs liipaisin ilman jarrukahvaa, pakka ja vapaarattaan runko! Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
  8. Ostaisin 11-28 kymppipakan. En ole varma meneekö vapaarattaaseeni Sramilaiset, mutta tutkin tarkemmin jos jollain sellainen on tarjota. Tarjoa hinnan kanssa. Jos mieleesi tulee jokin komponentti minkä voisit ottaa vaihdossa niin kysy jos minulta löytyy sellainen. Voin esimerkiksi vaihtaa Ultegra-etuvaihtajaan. Helsinki.
  9. iJulius

    Myyty

    Myydään pari avo maantierengasta. 25mm leveä taittuva Veloflex Corsa. Todella hyvin rullaava ja kevyt rengas, made in italy ellen aivan väärin muista. Ajettu ehkä max 20km. Hinta 20€ Taittuva Continental Gatorskin 25mm leveä 700c kiekolle, ajeltu jonkin verran, mutta pintaa todella hyvin jäljellä. Hinta 15€ Noudettavana Pohjois-Helsingistä. Voin myös postittaa. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  10. Uusi ja käyttämätön Pro (shimano)-merkkinen droppitanko 44cm leveänä. Materiaali Hiilikuitu ja alumiini. OS eli 31.8mm kiinnitys. (kuva samanlaisesta netistä, oikeastakin tuotteesta saa kuvan jos tahtoo) Hinta 40€ Paikkakunta: Helsinki Ota yhteyttä yksityisviestillä. Voin myös lähettää stongan postissa.
  11. 80-luvun lopuilta Campa levykiekko 7-pakalla. Ajoa, säilytystä, elämää ja erotiikkaa nähnyt. Hinta 300e TAI TARJOA minkä arvoinen kiekko mielestäsi on(!) Sijainti Helsinki.
  12. iJulius

    myyty

    **tällä hetkellä varattu Jarrupalat melko kuluneet, mutta vielä ajettavassa kunnossa. Hinta 25€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan.Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  13. iJulius

    MYYTY

    Shimanon erittäin vähän käytetyt jämäkät lukkopolkimet kun totesinkin liian pieniksi itselle. Mukaan klossit ja kaupanpäälle saa wellgon spd-pedaalit, jotka eivät ole hyvät, mutta kyllä niillä pääsee testaamaan lukkopolkimilla ajoa. Hinta 30€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan.Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  14. Ritcheyn valkoinen kevyt huippustemmi 110mm pituisena, 1 1/8" ruotoputkeen ja 31.8mm tangon kiinnitys. Kulmasta en ole varma, ei ole kuitenkaan kovin jyrkkä. Hinta 25€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan.Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  15. UPEA MAVIC BULLHORN tempotangon kera! Hyvä kunto. 26mm clamp ja sarvien leveys 42cm. Sarvien päissä ja bullhornin kiinnityksen juuressa porattu reiät jarruvaijereille. Entisten teippien liimajämät saa kaupanpäälle.. Hinta 80€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  16. MKS GR-10 flättipolkimet. Erinomaiset kaupunkipyörään/fiksiin/sinkulaan häkkien ja remmien kanssa käytettäviksi. Olen avannut ja rasvannut laakerit ja käyttänyt polkimia ehkä max 20km. Hinta 20€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  17. iJulius

    myyty

    **tuote tällä hetkellä varattu Hyväkuntoinen Arione manganeesikiskoilla. Yksi haalea tummempi tahra ilmestynyt jostain ja ajossa sivun pienet logot vähän hankaantuneet pois. Hinta 50€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  18. Dura-Ace 7900 huippuvaihtajat, osittain hiilikuitua. Normaalikäytöstä tulleita pieniä kosmeettisia jälkiä, ei muuta vikaa. Hinta 100000000000000000000€ Sijainti Pohjois-Helsinki, voin myös postittaa ostajan piikkiin. Myös kaupat itäisellä Uudellamaalla saattavat onnistua tilanteen mukaan. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  19. iJulius

    myyty

    700c 35mm Nastat tallella, nastoissa pintaa reippaasti, joissain nastoissa pintaruostetta. Näillä on tautinen pito jäällä! Laitan kuvaa myöhemmin.. Hinta 40e (voin vaihtaa tanwall slikseihin 30-35???) Sijainti Alppikylä Helsinki. Nouda tai voin lähettää. Ota yhteyttä yksityisviestillä.
  20. iJulius

    O: Levykiekko

    Tarjoa edullista yksilöä, mielellään alle 100e. Kunto ei tarvitse olla kummoinen. Etu tai taka. Etelä-Suomi, Uusimaa Yksityisviestillä tavoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä!
×
×
  • Luo uusi...