Jump to content

Sergejs

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Myydään nopeat vaanteet cyclocross polkupyörälle. Hinta: 180e/paketti. Malli: Concept Disc (DIsc Brake) (Saksa/Taiwan) Valmistusvuosi: 2015. Tyyppi: Chlincher. Nipple: Presta. Materiaali: Alumiini. Eccentric: Concept EX Rim dimension: 622 x 16c. Hub axle system: Etupyörä 15/100 mm. Takapyörä 12/142mm. Paino: noin 1700 (etu- ja takapyörä). Sopii käyttöön 700C cyclocross ja highway-renkaiden kanssa Edellyttää 6-pulttista jarrulevyä ja SRAM/SHIMANO Kunto: erinomainen! Ei teknisiä eikä mekaanisia vaurioita. Pieni ongelma: Yhdessä kohdassa turvonnut tarra, mahdollisena syynä kostea sää. Ostettu Focus Mares AX 2.0 Disc 2015 pyörän kanssa Larunpyörä-kaupasta keväällä 2015. Pöyrät olivat käytössä kaupunkiolosuhteissa keväällä ja syksyllä 2015. Oma mielipide. Pyörät sopivat nopeaan ajoon, harjoitteluun ja ulkoiluun -------------------------------------------------------------------------------------- Syy myyntiin: toisten pyörien osto. Sijainti: Espoo. Postituskulut eivät sisälly hintaan. -------------------------------------------------------------------------------------- Yhteydenottotapa: [email protected] (eng)
  2. Frame Race Cross V2 DISC, alloy, triple butted Fork Mares AX AlloyBrakes Shimano R517Brake lever Shimano TiagraRear derailleur Shimano TiagraShifter Shimano TiagraCrankset FSA GossamerGear ratio front: 52/36 rear: 12/28Handlebar Concept EXStem Concept SLSaddle Concept EXSeatpost Concept SLWheelset front/rear: Concept DiscTires Schwalbe Rocket Ron Focus EditionHead light Hermanns Nova LED BatteryTail light FizikFront derailleur Shimano Tiagra
  3. Minulla oli bugi kasvu, olen aina tuntenut epämukavuutta, minun korkeus on 165, ja se on hyvin pieni runko 52. Kasvu 170, runko 52 on hieno. Mutta sinun pitäisi aina testata. Minun täytyy ottaa tai 50 tai 48. Jos pidät siitä ja sovi, voit heti poimia.
  4. Jos tarvitset tehokas urheilupyörää, sinun pitäisi ostaa vähemmän 50 cm runko. Mutta jos aiot tehdä vain kävely ja kunto, 52 on hieno. Tämä 52 cm runko sopii hyvin 167-168 cm urhelijalle. Nyt haluan parantaa urheilusuoritusta ja tarvitsen jotain pienempää. Saat vapaasti tulla kokelemaan pyörää. Sergej.
  5. Myydään polkupyörä Focus Mares AX 4.0 Disc. (Malli on vuodelta 2013) Hinta: 600(Alkuperäinen: 990 ja tehdashinta on 1299 ) Alkuperämaa: Saksa Runko: 52 (Korkeus 165-175). Paino 10,9 kg. Ostettiin maaliskuussa 2014 kaupasta Laurunpyörä, kaikki paperit ja dokumentit ovat tallella. Käytetty maalis-lokakuussa 2014, keväällä ja syksyllä, kesällä harvoin. Ei ole sattunut vahinkoja. Systemaattisesti käynyt virittämiset, puhdistuksen ja asetukset. Oli käytössä pitkillä pyöräilymatkoilla ja työmatkoilla, ainoastaan asvaltilla ja pyöräilyteillä. Sesongin aikana renkaat korvattiin Continental Cyclocross Pro Oma mielipide: Erinomainen jokaiseen säähän tarkoitettu Cyclocross pyörä. Uskomattoman nopea ja kevyt. Upea dynamiikan säilytys. Hyvä yhdistelmä jäykkyyttä ja polkimien vastus. Nopeasti saavuttaa nopean vauhdin. Erinomainen polkupyörä syksylle ja keväälle maastopyöräksi. Saatavuus: Alkuperäinen kalusto. Uudet polkimet. Bonus: Alumiininen pullonpidike. Ongelmat: Alkuperäinen tarra FOCUS on kulunut pullonpidikkeen takia. Jälkiä kaapeleista ohjauspylväässä (tuli huolimattomasta autokuljetuksesta). Vaihdon syy: Koko ei ollut oikea. Maksu: Pankkitilille tai käteinen käy. Vaihtoehtona erämaksu 2 kk. Ehto: pyörän voi hakea maksun jälkeen. Voi myös pyytää alempaa hintaa.
×
×
  • Luo uusi...