Jump to content

kaffe

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 261 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Myydään Tokyo Fixedin Dart sinkula. Koko 53 cm, joka sopinee 170-180 cm pituiselle ajajalle. Pyörään saat joko (a) kuvan Continentalin 4 Seasonit (25 mm) ja kaupan päälle Vittorian Zaffirot (23 mm) tai (b) pelkät Vittoriat ja 70 euroa hinnasta pois. Tämä hipsterin unelma (interwebistä löytyy fiilistelyä) on ostettu Ruotsista ja tuotu aikoinaan Ruotsiin Englannista. Olen pyörän toinen omistaja. Edellinen omistaja rakennutti pyörän osista - uniikki pyörä siis - ja pyörän hinnaksi muodostui tuolloin hieman päälle 1000 euroa. Pyörällä on ajettu vain noin 500 kilsaa. Kokeilu onnistuu Etelä-Haagassa. Kysy lisää! Hintapyyntö: 550 e Paikkakunta: Helsinki, Etelä-Haaga Yhteydenottotapa: yv tai nolla neljä yksi 5375557 Ps. jos otat yhteyttä puhelimitse, toivon tekstiviestiä heikon kuuloni takia.
  2. Kuvaus: Myynnissä muutaman kuukauden käytössä ollut vuoden 2016 Crescent Centi naisten fitnesshybridi. Rungon koko 51 cm. Ollut käytössä 160 cm naisella; pyörän pituussuositus on 160-180 cm. Pyörässä on alumiinirunko, hydrauliset jarrut ja vaihteina Shimanon Sorat 18v. Pyörässä on seisontatuki. Kuvasta poiketen pyörään saa mukaan valkoisen tavaratelineen (asennettuna, jos haluaa).Ensihuolto tehty 2016. Pyörä ostettu 4.4.2016 Fillarikellarista. Kuitit löytyvät sekä huollosta että ostosta. Hintapyyntö: 650 e Paikkakunta: Helsinki, Etelä-Haaga Yhteydenottotapa: marja piste t piste p ät gmail.com tai nolla neljä nolla 5423717
  3. Moi, Saiskohan tätä kautta pikaista jeesiä klassiseen ongelmaan. Tarjolla ois olmon tecno tk m-koossa suht kivaan hintaan. Ite oon iha vähä alle 180cm. Meneeköhän tuo olmo mulle mitenkään, vai onko ilman tarkempaakin analyysia kyseessä yksinkertaisesti liian pieni runko? En sitten niin millään löydä interwebistä (yksinkertaista) neuvoa.
  4. Balfa minuteman sinkula 26'' renkailla ja erinomaisilla osilla (sopinee n. 170-180cm ajajalle) vaihtuisi asialliseen maantiepyörään, mieluiten hiilaria (180cm pituiselle ajajalle). Vaihdossa voi myös ehdottaa applen kännykkää (5s ->) tai läppäriä, mieluiten airia (jotai 2011 ->). Huomioin myös ostotarjoukset. Pyörässä on käyttämättömät (ja päheet) schwalben big apple sliksit. Takajarru on vasta huollettu. Myös käsitupit juuri vaihdettu. Rungossa muutama kauneusvirhe, ja satulassa pintanaarmua. Kysy tarkemmista tiedoista ja lisäkuvista! Yritän etsiä fillarin tarkat tiedot pikaisesti. Alueena pk-seutu, koska mahdollinen vaihto olisi kiva hoitaa kasvotusten. Yhteydenotto yv tai viiladani ät hotmail piste com.
  5. Myydään otsikon mukaiset tyylikkäät kengänsuojat. Suojat ovat väriltään mustat ja kooltaan 45/46. Suojia on käytetty jonkin verran. Myyn suojat, koska ne ovat liian isot sidin koon 43 maastokenkiin. Hintapyyntö on 20e. Suojien ovh. on 49,90e. Mieluiten hoitaisin kaupat kasvotusten pääkaupunkiseudulla, erityisesti keskustassa, mutta kai nuo suojat postissakin kulkevat, jos sille on tarvis. Postimaksu ostajalle. Vaihdossa voi myös tarjota vastaavanlaisia ja -tasoisia kengänsuojia, jotka sopisivat paremmin kenkiini. Yhteydenottona yyveetä.
×
×
  • Luo uusi...