Jump to content

kuninkees

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Maxxis Malli: Detonator 700x28mm pari Lyhyt kuvaus: Maantiepyörän renkaat Kuvaus: Kaupunkifillarissa ajetut mutta kulutuspinnaltaan edelleen hyväkuntoiset Maxxis Detonator 28mm renkaat. Nouto Helsingin Kalasatamasta Hinta: 10€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoittaa.
  2. Merkki: Miche Malli: XPress Track Lyhyt kuvaus: Kiekkosetti vapaarattaalla Kuvaus: Myydään pari vuotta kaupunkisinkulassa käytetty Miche Xpress kiekkosetti. Mukaan SRAM 16T vapaaratas. Setti hyvässä kunnossa. Nouto Helsingin Kalasatamasta. Hinta: 50€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoittaa!
  3. Merkki: Kona Malli: Blast/Mahuna/Kahuna/Big Honzo Lyhyt kuvaus: uudehko 27.5/29 Rungon koko: L Kuvaus: Hakusessa jäykkäperä. Tarjota voi Konan otsikon mukaisia malleja L-koossa. Ensisijaisesti olen kiinnostunut vuoden 2020 malleista. Jokerina kiinnostaa myös teräsrunkoiset jäykkäperät. Hinta: 500-1000 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoittaa
  4. Myydään, mielellään yhtenä pakettina (tarvittaessa erikseen) 29" Shimano Mach-1 kiekko Deore HB-M525 navalla sekä Schwalbe Rapid Rob rengas sisärenkaineen. Olleet käytössä vain muutaman ajon ajan, joten kunto on lähes uudenveroinen. (Myös Salsan keula myytävänä omassa myyntiosiossaan) Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Helsinki. Nouto Arabianrannasta. Yhteydenottotapa: yksityisviesti tai viesti tähän viestiketjuun.
  5. Myynnissä hyvin vähälle käytölle jäänyt jäykkä keula. Kunto erinomainen kaikin puolin. 1 1/8 ruotoa jäljellä karvan yli 20cm eli oikein hyvin. Väri musta. Vain levyjarrukiinnikkeet. (myös kuvan rengas+kiekko myynnissä omassa myyntiosiossaan.) Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Helsinki. Vain nouto Arabianrannasta tai mahdollisuuksien mukaan keskustasta. Yhteydenottotapa: yksityisviesti tai tähän viestiketjuun (myös kuvan rengas+kiekko myynnissä omassa myyntiosiossaan.) Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Helsinki. Vain nouto Arabianrannasta tai mahdollisuuksien mukaan keskustasta. Yhteydenottotapa: yksityisviesti tai tähän viestiketjuun
  6. MYYTY Terve, Myytävänä olisi 2011 kesäkuussa ostettu Wilier La Triestina maantiepyörä. Pyörän koko on L ja Rungon tarkemmat mitat löytyvät Wilierin sivuilta (samat mitat kuin tässä 2012 mallissa) http://www.wilier.it/en/products/2012/la-triestina/. Ajokilometrejä pyörälle on kertynyt hävettävän vähän, mikä onkin syynä myyntiin. Pyörässä olevat alkuperäiset osat on kaikki hyvässä kunnossa. Kumeissa ja gripeissä on tietty pientä käytössä tullutta kulumaa, mutta pyörää on pidetty hyvin. Mukaan yksi juomapulloteline. Polkimia ei tule mukaan. Osasarja Campagnolon Velocea ja Miragea. Kiekot Campagnolo Khamsin. Hiilikuituetuhaarukka. Stemmi ja satulaputki Ritchey. Renkaat Vittoria Zaffiro.
  7. Haussa on ajokuntoinen (uudenaikainen) maantiepyörä harrastusta aloittelevalle. Kaupunkisinkula lenkkeilytouhussa on alkanut vähän kyllästyttää, joten tarkoitus on hakea uutta virikettä oikeasta maantiepyörästä. Kokoluokka saisi olla 56-57cm mallista riippuen ja osasarja mielellään Tiagra/Xenon/105/Veloce -luokkaa. Kaikki tarjoukset ovat tervetulleita. Ottakaa yhteyttä yksityisviestillä tai suoraan tähän palstalle. EDIT: Fillari taisi löytyä. Tämän voi laittaa lukkoon.
×
×
  • Luo uusi...