Jump to content

robsal

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

814 profiilin katselua
  1. Merkki: Kona Malli: Honzo Lyhyt kuvaus: Jäykkäperä 29" Rungon koko: M Kuvaus: Ajattelin laittaa Honzon tarjolle koska tulee ajettua enemmän gravelilla. En myy väkisin koska tällä on kiva käydä välillä ajamassa, mutta kuitenkin sen verran harvoin, että voisin luopua jos löytyy innokas ostaja. Pyörällä ajettu n.500km. Säilytetty sisällä ja pesty aina lenkin jälkeen. Keula on juuri huollettu. Mukaan voin antaa varaosia/välineitä huoltoja varten (keulan tiivisteitä, jarrunestettä, ilmaussarjan yms.). Pyörä on todella hyvässä kunnossa. Penkki on ottanut pienen nirhauman, jolla ei ole kuin visuaalinen haitta tarkkasilmäiselle. Pyörää voi tulla kokeilemaan. Lisätietoja ja tiedustelut tapaamisesta YV:llä. Lisätietoja: https://konaworld.com/archive/2021/honzo.cfm Pyörän väritys eroaa Konan sivuilla näkyvästä koska oli Bikesterille toteutettu erikoisväritys. Hinta: 1000 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV
  2. robsal

    Ostettu jo

    Merkki: Kona Malli: Honzo / Big Honzo Lyhyt kuvaus: jäykkäperä Rungon koko: M Kuvaus: Ostettu Hinta: Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. robsal

    Myyty

    Merkki: Tubus Malli: Tara Lowrider Lyhyt kuvaus: etutarakka Kuvaus: Keväällä ostettu Tubuksen jämäkkä tarakka. Alkuperäinen pakkaus ja kaikki osat löytyy. https://www.velobia.fi/tubus-tara-low-ride-front-rack Hinta: 70 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  4. Hei, Pelagon Stavanger hakusessa. Koko 53. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yv
  5. Terve, Hakusessa olisi Konan Sutra LTD. Koko 52. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yv
×
×
  • Luo uusi...