Jump to content

jah-man

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 480 profiilin katselua
  1. Merkki: Whyte Malli: 905 Lyhyt kuvaus: Semifätti 27,5+ Jäykkäperä Rungon koko: L Kuvaus: Tämmönen Whyte joutais eteenpäin. Ostettu 13.6.2018 sportaxista, kuitti löytyy tietysti. Pyörään on vaihdettu normaali satulatolppa miltei uutena ja vanha myyty täällä, eli ei ole hissitolppaa ollenkaan. Myös tangot ja stemmi on päivitetty parempiin ja renkaat vaihdettu. Alkuperäiset renkaat mukaan. Vaihteisto: Sram GX 11speed Jarrut: Sram level t Keula: rockshox revelation RC 130mm Kiekot alkuperäiset 35mm leveät whyten navoilla. Satulaputki: raceface turbine Stemmi: VYCE 35 Tangot: raceface Renkaat: nyt alla schwalbe g-one allround TLE ja mukaan tulee myös maxxis highroller 2 ja rekon + Renkaita ei oo litkutettu eli sisureilla. Uusi freeride sisuri mukaan myös. Pyörä on pääpiirteittäin ihan siistikuntoinen, mutta jarrukahvoissa ja takavaihtajassa on naarmuja ja kulumaa kaatumisesta. Polkimien reunat ja kampien päät myös ottanu vähän osumaa. Ja satulatolppa on kans aika pahasti naarmuilla alaosastaan. Kaikki toimii silti niinkuin pitääkin. Käytetty ensihuollossa sportaxissa 2018. Etujarrulevy on vaihdettu ja se on erilainen ja taka-akselin vaihdoin myös. Ja vaihtajankorvake on myös uusittu kun kaaduin ja se vääntyi hiukan. Ajettu naurettavan vähän ja lähinnä pelkkää siirtymää, tää on enemmän kotonaan metsässä ja poluilla. Myyn koska ostin uuden pyörän. Hinta: 1050€ Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yyveetä tänne tai whatsapp/signal tai ihan vaan soitat 0442047557 klo 9-21 välillä.
  2. Kiinnostaisko whyte 905? L-kokoinen vuosimallia 2018. HP 1000e Myyn koska ajan pääasiassa tasamaa siirtymää ja tää on turhan järee siihen hommaan. Ollut säälittävän vähällä käytöllä, ostin tämän uutena 2099e ilman polkimia. kuitti löytyy tietty. kuvasta poiketen pyörässä on eri tangot, stemmi, satulatolppa ja renkaat nykyisin.
  3. Kuvaus: Whyte drop.it Post with Paddle Remote, 30.9mm X 420mm, 150mm Travel. Viimekesänä ostetusta pyörästä purettu painon säästämisen nimissä pois, tolppa ollut erittäin vähällä käytöllä. Kunto 99.6% Huom vaijeri menee rungon sisällä! Ohjaustankoon tuleva vipu ja vaijeri kuuluu tietty hintaan. Hintapyyntö: 100€ / tarjoa jos hinta ei miellytä Paikkakunta: tampere Yhteydenottotapa: tänne tai nolla44204755seitsemän Laittaisin pari kuvaa mutta en osaa puhelimella.. https://whyte.bike/products/drop-it-seat-post
  4. Moro! kuten otsikko kertoo, tarvis saada joltain viisaalta vastaus että pystyykö ilmoituksen jotenkin siirtään osiosta vanhat lajittelemattomat osioon etujousitetut? vai teenkö suosiolla uuden ilmoituksen? kiitoksia jo etukäteen.
  5. jah-man

    MYYTY, voi poistaa

    hintaa ja ilmoitusta päivitetty.
  6. Kuvaus: vähän modattu cube ltd sl 2012 anodisoitu musta, rungon koko 20'' pyörällä ajettu pääasiassa siirtymä-ajoa asfaltilla, kilometreistä ei tarkkaa tietoa, mutta arvioisin että ajettu alle 2000km. kaaduttu kerran jolloin alkuperäinen satula repesi vähän ja takavaihtajaan tuli pientä kulumaa joka ei vaikuta sen toimintaan mitenkään. (pyörä liukui asfaltilla noin 10 metriä kyljellään samalla kun itse pyörin ojaan) hyvin pieniä naarmuja havaittavissa myös rungossa ja keulassa, jos oikein läheltä tihrustaa. kaikki toimii niinkun pitääkin. speksit: Keula: rockshox reba RL dual-air Jarrut: shimano xt BR-M785 Navat: shimano xt centerlock Vanteet: alex ZX 24 Vaihdevivut: shimano slx Vaihtajat: shimano xt (10speed) vaihdetut osat: tangot el gallo sangre 50mm nostolla. tupit odin lukkogripit. ohjainkannatin pro koryak 70mm. satulatolppa FCF. satula sdg bel air (lumicamo). eturatas raceface narrow-wide 34t. ratassuoja rafeface alumiininen. shimano saint polkimet.. renkaina maxxis aspenit joilla ajettu maksimissaan 500km eli uudenkarheat vielä. mukaan tulee myös alkuperäiset eturattaat, ohjainkannatin, etuvaihtaja ja vaihdevipu sekä keulan lukitusvipu ja alkuperäinen satulatolppa sekä kaikki pyörän mukana tulleet ohjekirjaset, ostokuitti ja kuitteja vaihdetuista osista. (ihan kaikki kuitit ei ollu enää tallessa, mutta suurin osa on, jos ne ketään edes kiinnostaa.) alkuperäistä satulaa ei ole enää koska se meni rikki kaatumisessa ja alkuperäiset tangot meni kaverille. Hintapyyntö: 570e Paikkakunta: tampere Yhteydenottotapa: 0442047557
×
×
  • Luo uusi...