Jump to content

kaveri

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Paljonko osilla sitten on ajettu edellisessä pyörässä ennen niiden siirtämistä tuohon runkoon? Myyjäliike kun kertoi tuon olevan runkona ostettu ja siihen oli käytetyt osat tulossa toisesta pyörästä.
  2. Vaikka olisi ostettu vuonna 2014, niin se on 2009 mallin pyörä jos se on 2009 mallisena tehtaalta lähtenyt. Kumma kyllä se vuosimalli ei muutu sen mukaan minä vuonna se on liikkeeseen maksettu. Käyttöönhän se on voinut tulla paljonkin aikaisemmin. Osamaksullakin saa usein kuitin vasta kun viimeinen erä on maksettu. Sitäkin pidän vähän ihmeellisenä, että osataan kertoa paljonko tietyillä osilla on ajettu, muttei viitsitä kertoa paljonko pyörällä ylipäänsä on ajettu. Kolme kautta, ~7000 km/kausi, yhteensä 20 000 km. Pakalla, ketjulla ja renkailla tosin vain 900 km. Ostaosta!
  3. Hinta alennettu 30 euroon. Tule ja hae pois.
  4. Myynnissä: Tune Wasserträger kevennyspullotelineet alumiiniruuveineen ja pulloineen. Paino 10g/kpl! Mukana 0,75l pullot, joiden kyljissä hieman kulumaa. Telineet uudenveroiset. Hinta 45 eur /pari. Sijainti Helsinki, sovittaessa voi tulla katsomaan Velosportiin. o4o.835.8580 / Matias Kamrat
  5. Myydään mustat Assos irtolahkeet. Koko 2 eli L-XL. Kerran kokeiltu. Vastaavat täysin uusia, vain laput puuttuu. Hintaan (40 eur) 30 eur. Sovittaessa kokeilumahdollisuus Velosportissa (Mäkeläkatu 95).
×
×
  • Luo uusi...