Jump to content

ViriViri

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  jyväskylä

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Kuvaus: Ostetaan Polen Taival pyörä/runko XL-koossa, kaikki huomioidaan. Paikkakunta: JKL Yhteydenottotapa: ei tule luetuksi yv:tä joten [email protected] tai o44 o333959
 2. Myydään uusi PreciAlps 42t BBSHD eturatas. Olen testannut toimivaksi 5km lenkin jonka takia ei voi enää palauttaa. Jos ketjujen tippuminen veetuttaa se korjaantuu kerrasta tällä. Jos ketjulinjaa pitäisi saada sisemmäs, tästä ratkaisu. Myyn koska ketjut hieroi tällä läskissä (190mm perä & 4.9" kumi) rengasta. 55€, nouto Jyväskylä tai posti kulkee lcgcogÄThotmailPISTEcom, o44o333959
 3. Kuvaus: Myynnissä hyväkuntoinen White 4 Lite jossa 3 mallin kiekot ja mustaksi maalattu keula (joka on sama kuin 4 mallissa). Osat tulivat toisesta projektista joka on maalattu mustaksi. Kehissä on sävyeroa koska takakehä vaihdettu kun vanha sanoi itsensä irti, ja kehän aikaisempi omistaja oli maalannut sen mustaksi. Kuvista näkyy sävyero jota ei luonnossa heti huomaa. Venttiilinreiät avarrettu schrader venttiilin mentäväksi. Naarmuista ainut mainittavan kokoinen on pystyputkessa taittolukon telineen jättämät naarmut, kuvista selviää. Gripit vaihdettu parempiin mustiin lukkokrippeihin. Voimansiirto on varsin vähän kulunut ja toimii kuin pitää, samoin jarrut. Alla melkein uudet 4" Schwalbe Jumbo Jim Evo Tle Snakeskin Addix Speedgrip kumekset, vauhtiviiva ja karvat nappuloissa vielä tallella. Pyörä on kauttaaltaan hyvässä kunnossa kauneusvirheitä lukuunottamatta. Mukaan saa tasan rungon värisen tarrapalasen joka riittää peittämään naarmut jos siltä tuntuu, ja suojaamaan chainstayn ketjujen läpseeltä. Kuvat Imgurissa koska foorumin kokorajoitus: https://imgur.com/a/O15EyAk Pyörän alkuperäisspeksit: http://whitebikes.com/bikes/white-4-fat-lite/ Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L/19" Hintapyyntö: 500€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Jyväskylä Yhteydenottotapa: lauriPISTEkorhonenÄThotmailPISTEcom tai puh: o44o333959. Vuorotyö joten en välttämättä vastaile kun kaikki muut ovat vapailla. Maili tai txt varmaan nopeampi.
 4. Kuvaus: Ostan White 3 tai 4 läskin vihreän värisen keulan, 9mm qr. Paikkakunta: Jyväskylä, tai maksan postit. Yhteydenottotapa: [email protected] taikka yv, maili nopeampi.
 5. Kuvaus: Schwalben varanastasraja 50kpl & nastoitustyökalu Hintapyyntö: 10€ sis. postit Paikkakunta: Jyväskylä Yhteydenottotapa: mieluiten email: [email protected] tai gsm: O44 O333959 Jos tarve postittaa, paketti lähtee postiin kun rahat näkyvät tilillä.
 6. Kuvaus: Schwalben varanastasraja 50kpl & nastoitustyökalu Hintapyyntö: 10€ sis. postit Paikkakunta: Jyväskylä Yhteydenottotapa: mieluiten email: [email protected] tai gsm: O44 O333959 Jos tarve postittaa, paketti lähtee postiin kun rahat näkyvät tilillä.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.