Jump to content

Muumio

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Muumio

    MYYTY

    Kuvaus: Parisen sataa km ajettu ruskea Brooks Swift myydään itselle sopimattomana. Toisessa kiskossa pieni jälki satulatolpasta, käsitelty Proofidella mutta ei säädelty tms. Ei kastunut. Käytännössä uuden veroinen. Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Nurmijärvi Yhteydenottotapa: pm
  2. Kuvaus: Tummanruskea teräskiskoilla, ajettu 200-300km. Käsitelty proofidella kerran. Uudenveroinen, vain kiskojen maalissa jälki kiinnityksestä. Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: pm B17 narrow
  3. Muumio

    Poista

    Kevyempi malli suojista koossa L, bonuksena Robocop-look poluille! http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... -pad-10324 Olen koittanut näitä päälle ja ajanut lyhyen lenkin, mutta olivat vähän liian isot. Käytön jälkeä ei ole. Kympillä lähtee ja ostaja noutaa. Sijainti Espoon Matinkylä. Robocop!! (pm)
  4. Myydään uudet sovitetut Polaris Transition shortsit (laput vielä kiinni), jotka olivat minulle aika lailla liian isot. Valmistajan kokotaulukkoon ei ollut luottamista. Mukana on pehmustettu sisähousu jota ei ole edes kokeiltu.
  5. Punavalkoinen Arione manganese. Hyvin vähän käytetty (n. 100km), jäänyt kaappiin seisomaan minulle sopimattomana. Hinta 50€. Mieluiten nouto Espoon Matinkylästä. Muista järjestelyistä voidaan neuvotella.
  6. Ostetaan peräpyörä n. 115 cm pitkälle lapselle. Voidaan noutaa pk-seudulla. Yhteydenotot yv:llä.
×
×
  • Luo uusi...