Jump to content

lepa

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere
  1. Sori kun kesti vastailla, olen ollut pois koneen ääreltä muutamia päiviä... Joo elikkäs pyörä on huollettu vimeksi keväällä ja sen jälkeen ei oo ajettu... Tietty viikko sitten pesin sen ja rasvasin ketjut jne. joka ei mun mielestä huolloksi lasketa vaan perus pyörän ylläpitotoimiin... ja siis hintaa en kerinnyt päivittämään takaisin, eli hinta taas 1000€. Tinkiä saa jos osaa ja haluaa! Edit. Niin ja tosiaan, jos on mielenkiintoa ja halukas ostamaan nopealla aikataululla, niin varmin keino saada muhun yhteyttä on puhelimella soitettaessa tai tekstattaessa. En kuitenkaan usein katso tietokonetta ja nyt tulee taas monen päivän tauko etten pääse nettiin.
  2. En osaa sanoa. Itse olen jotain 175-178 pitkä ja sopii ainakin loistavasti omaan ajoon. Mäessä toimii kokonsa puolesta hyvin, mutta sillä pystyy myös ajamaan siirtymä-ajojakin helposti kun satulaa vähän nostaa. Ota yhteyttä jos kiinnostaa! Pyörä on vielä vapaana ja saan sen tarvittaessa kulkemaan helposti myös matkahuollon kautta.
  3. Kuvaus: Elikkäs myynnissä olis Santa Cruz VP Free DH pyörä kesän rientoihin. Pyörä on ostettu käytettynä kolmisen vuotta sitten ja yksi kausi sillä on ajettu. Muuten pyörä ollut satunnaisessa kiltissä ajossa ja majaillut sisätiloissa. Pyörä toimii hienosti ja mukaan voin laittaa Juicy Five hydraulijarrut ilman levyjä ja yhden löysemmän jousen takaiskariin. Pyörän takaiskarissa nyt 80-90kg painoselle sopiva jousi, mutta löysempi jousi oli muistaakseni 70-80kg painoselle sopiva. Pyörässä tottakai käytönjälkiä löytyy, mutta muuten siisti ja hyvin pidetty. Ainoana miinuksena E Thirtheen rockring on haljennut. Kuljetus onnistuu 100 km säteelle Tampereesta Ja kauemmaksikin, jos olen sattumoisin liikekannalla autolla sopivasti. Niin ja Kuviakin saa kysyä tottakai lisää! Osalistaa: Runko Santa Cruz VP Free ja sopiva ainakin 170-180 cm kuljettajalle. Takaiskari on Manitou Swinger X6. Etuiskari Marzocchi 888 RC2X. Jarrut Juicy three Avid. Takavaihtaja Shimano Deore XT. Mavic 325 kiekot. Continental Der Kaiser DH renkaat (käynyt mäessä yhden kerran keväällä). Stemmi ja satulatolppa Race Face Revolve DH. Holzfellerin kammet. Konan flattipedaalit. Hintapyyntö: VKL. TARJOUS 800€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: Mieluiten soittoa 044 338 6976 numeroon! Ja yhteyttä voi ottaa koska vaan!
×
×
  • Luo uusi...