Jump to content

vilkku

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Viitasaari
  1. Edelleen myynnissä. 37e. 25.9 iltasella voin tuoda Jklä - Lahti - Helsinki välille. 26-27.9. löytyvät Helsingistä.
  2. Kuvaus: STI Combo -kahva. 7v Shimano Deore XT vaihtajalla. Takavaihtaja Deore XT. Erittäin hyvä, ks. kuva. Mukaan tarvittaessa vaijeri ja kuvan kiinnityskorvake. Vaihtajan toiminta on siis, että yhteen suuntaan vain liikutellaan vipuja ja toiseen suuntaan voi siirtää useamman kerralla. Hintapyyntö: 35 e Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Shannon Göritz, 26". Universaali malli. Mukana jousitettu etuhaarukka, lokasuojat, runkolukko, alumiininen hiilikuituteipattu moderni satulatolppa, V-jarrut ( Mukaan ei stemmiä, ohjaustankoa, kahvoja, vaijereita, vaihteita, kiekkoja). Keskiölaakeri ei smuutti. Runkokoko (lisää myös ostsikkoon): Pystyputki 44cm, 49cm satulaputken alareunaan. Hintapyyntö: 20e Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: Kuvan mukaiset, toimivat. Myös muuta myynnissä! Hintapyyntö: 13 Paikkakunta: Yhteydenottotapa
  5. Kuvaus: Legendaariset Araya RM-17 vanteet. Navat Shimano Deore XT. Lähes uudet katukumit. Uusi Shimano -takapakka, 7-vaihteinen. Huollon jälkeen vain vähän käytetty. Hintapyyntö:90e
  6. Kuvaus: N. 20v. vanha tosi siisti ja vähänkäytetty Hand made in USA - maantiepyörä. Rungon mitat keskeltä keskelle: Vaaka: 53 cm Pysty: 52 cm Vino: 51 cm Pysty: putken yläreunaan: 57 cm CXP 11 avokumivanteet Selle Italia Coda -satula Ohjauslaakeri Tange Japan Kampisarja Shimano 105 Shimano etu - ja takavaihtaja 600 -sarjaa Alkuperäinen Profile bull -tanko löytyy mukaan Profile lepuutustuilla ja STI jarrukahvoilla. Triathlon -sarvet puuttuu. Polkimia ei ole ja säädöt pitää laittaa kohdalleen ja venttiilit on outokummajaiset, niin ei saa riittävästi ilmaa kumeihin. En ole siksi koskaan ajanut pyörällä, vaan ollut rekvisiittana. Cannondale -pyöräilypaita. 35e. Koko L. Takana taskut. Käyttämätön? Hintapyyntö: 270e Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...