Jump to content

Salsa

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

660 profiilin katselua
  1. Kyselyitä on tullut todella paljon. Toiset haluaisivat sen pienemmän ja toiset sen isomman. Jotkut sitten ovat kyselleet molemmista. Lisäksi olin eilen illalla poissa koneen äärestä henk. koht. syistä. Olen pahoillani jos en ole kerennyt vastaamaan heti kaikille. Olen pikaisesti käynyt kaikki tähän mennessä tulleet kyselyt kyllä läpi. Yritän vastata kaikille kun aikani antaa myöden, painottaen ensin niitä jotka ovat olleet kiinnostuneita tekemään molemmista kaupat. Pyörälenkeille en ole ikävä kyllä viimeaikoina ehtinyt. Kuiteista tiedoksi, että etsimme puolisoni kanssa niitä ja pienemmän Salsan kuitti löytyi. Isompi on lähtenyt samasta kaupasta ulos samaan aikaan, mutta toistaiseksi sen kuitti on kateissa. Tommi sen kyllä meille antoi.
  2. Merkki: *** Myyty Molemmat*** Salsa Malli: Mukluk 3 Lyhyt kuvaus: Hyväkuntoiset ja tyylikkäät Rungon koko: XS + M Kuvaus: Foxcompista ostetut XS ja M kokoiset vm. 2014 Muklukit olisi kaupan. Molemmat fillarit 1x11 SRAM GX, 11-46 CSMX8 Sun Race pakalla ja 30t Blackspire Snaggletooth eturataalla (toinen sininen toinen violetti). Renkaina Naten 27 tpi:t (alla) ja mukaan Husker DU:t 120tpi (molemmat siis 26x4"). Muutoin pyörät alkuperäiset. Kunto molemmissa moitteeton sekä ovat olleet hyvässä "hoidossa". Hinta: MYYTY Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: YV.
  3. - Myydään huollettu, noin 500km ajettu, hyväkuntoinen Cannondale CaadX Disc Ultegra 2013 cyklokrossi. http://www.cannondale.com/fin/2013/bikes/road/cyclocross/caadx/caadx-disc-ultegra-compact-crankset - Ostettu foxcompista keväällä 2013. - Mukaan xtr-polkimet ja lokarit. - Runkokoko 54. - Uuden ovh polkimilla varustettuna noin 2000€. - Nopealla kaupalla hintapyyntö vain 1000€ Sijainti Turku ja yhteydenotot: salsarides at gmail piste com
×
×
  • Luo uusi...