Jump to content

Laku Piippu

Member
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Nokia

Recent Profile Visitors

1,906 profile views
 1. Eikös tähän menisi hyvin semmoinen tankolaukkukin ja mahtuu vielä näppylät jarrukahvoille.
 2. R tarkoittaa reisinkiä, nyt on kilpapyörien aika! Kunnon kumara notkistaa talven kangistaman selän. 20€
 3. Hophop, jos loppuu paukut polvista, näistä lääke.
 4. Tai vaikka se 559--->584 -conversio, mahtuu ne lokaritkin.
 5. Tästä kivaa kasattavaa kesälomaksi!
 6. Kesän retkipyöräretket jo odottaa.
 7. Kesä jatkuu, kesä. Kas tällähän on mukava ajella myös ilman hiostavia vaippahousuja!
 8. Tästä ei paljoa pakaranalunen parane. Aito vintage Coltti hyväilee istumaliittymää ja elämä hymyilee. Monta hienoa Brooksimaisuutta tässä: leveäkantaiset "käsintaotut" kupariniitit, kuparoidut kiskot ja muut teräsosat; eipä ruostu tuo ruuvikaan sitten kun sitä joskus väännetään, viistetyt reunat sisäreisien kohdalta. Rasvasinkin tämän pari vuotta sitten varastoitaessa. Hintapyyntö: 50€ postitettuna Suomeen. Paikkakunta: Nokia tai posti Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
 9. 170mm 52/42-rattailla ja Sakae Ringuon polkimilla varustetut retkipyörän kammet tässä. Yksi rattaanpultti näköjään puuttuu. Hintapyyntö: 20€ postitettuna Suomeen. Paikkakunta: Nokia tai posti. Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
 10. Kasikyt-luvun alun Hishiwata-runko, joita myytiin Suomessa esim. Nopsan paremman pään tuotteina. Vähän kasailtu joskus ja maalattu pohjamaalilla kun alkuperäinen maali oli vähän ottanut varastointinaarmuja. Runkoon on aikanaan jämähtänyt satulatolppa kiinni pumpunpidikkeen kohdalle, poistaessa on tullut vähän jälkiä. Syvällä putken sisällä on vielä jotain alumiinin jämiä, mutta oikean pitunen tolppa toimii. Rungossa ja haarukassa on Suntour GT-haarukanpäät ja muutenkin on kauniit muhvit ja muut juotetut lisäkkeet. Mukana on hyvä ja muistaakseni NOSsina paikalleen laitettu ohjainlaakeri. Rungon koko: pystyyn k-k n. 580 ja vaakaan n. 570. Hintapyyntö: 40€ Paikkakunta: Nokia tai... Yhteydenottotapa: yksityisviesti
 11. Uppia hei, hopopyörän 700C--->650B -konversio tyylillä ja halvalla nyt.
 12. Legendaarisen aX-sarjan pulloteline sulle jolla on jo aX-pullo. Tai kai tähän joku alKo-sarjan littupullo mahtuu. Kunnossa, muovi vähän ottanut värejä. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Nokia tai posti. Yhteydenottotapa: yksityisviesti
 13. Maailman hienostuneimmasta polkupyöräteräksestä (Columbuksen omaa kehua) valmistettu maantierunko tarjolla. Ostin tämän vuosia sitten rakasta puolisoani ajatellen, mutta kuulemma Bianchia ei vaihda pois, ja tämä jäi seinälle roikkumaan. Rungossa on kivoja yksityiskohtia. Maalipinta on tuollainen nahkea "soft tough"-keksintö. Pientä varastointilikaa on kerinnyt kertymään ja maalia on hieman rapistunut italokeskiön reunasta vetopuolelta. Kiinni ohjainlaakeri joka on ehkä hieman jäykän oloinen, vanhat rasvat tahmaa. 2348g wysiwyg Rungon koko : keskeltä ylös noin 535 ja vaakaan k-k vaakaputken keskilinjaa pitkin noin 520. Hintapyyntö: 150€ Paikkakunta: Nokia tai postin toimipaikka lähellä sinua. Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
 14. Uppia. Näillä on mukava ajella talvikengillä kun varpaita kipristelee kesäspeduilla. On kuulkaa halapaa kun vertaa vaikkapa 45nörth wölvhämmereihin vai mitkä ne oli.
 15. Uppia! Jos tarviit, myös BMX-vabari voi löytyä mukaan.. Ja jos luulet että ratas ei pysy ilman lukkorengasta, löytynee sellainenkin Dura Ace-merkkisenä.. Ponnistettu kyllä 100kg käyttäjällä kunnon skiddauksella.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.