Jump to content

dukembla

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Tampere
 1. Lesti on leveä arvosteluiden mukaan vaikka eivät ole wide-mallia.
 2. <p>Kuvaus: uudet kengät. Väri vaaleansininen vuori vaalean vihreä. Hankittu Bike-Discountista vaimolle, mutta väärinkäsitysten vuoksi tilasin väärän koon. Tyypillisen Shimpan tyyliin nämä sopivat jalkaan jos kengän normaali koko on 38.<br><br><br> Uudet spd klossit myös tarvittaessa saatavilla eli SH56 nämä myös paketissa. Palautan kengät jos eivät mene nopeasti kaupaksi. Hintapyyntö: sama kuin BDssä eli 49, klossien kanssa 59<br><br> Paikkakunta: Tampere ja käyn myös Helsingissä kerran viikossa. Eli myös toimitus sinne tai motarin varrella oleviin paikkakuntiin onnistuu.<br><br> Yhteydenottotapa: YV</p> <p> </p> Kuvat otettu netistä. Kuvia saa erikseen pyytämällä.
 3. Ostetaan Bontin omaan tubeless systeemiin kuuluva venttiili. Yksi kappale riittää pakkasessa repeyteneen tilalle. Piti saada liikkeen kautta mutta hankalalta vaikuttaa. Tarjoa yvllä.
 4. Tampere, but sent you a PM.
 5. Ostan Kind Shock remote vivun ohjaustankoon. Yhteydenotto YV:llä.
 6. Oliko tämä ja vaihtaja vielä kaupan? Lähetin päivällä tekstiviestiä 37 loppuisesta numerosta. Tapatalkilla ei voi vissiin laittaa YVtä. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Laitoin YVtä. Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Lähetän YVtä.. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.