Jump to content

Hyppis

Jäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Kuvaus: Elite merkkinen harjoitus vastus lähtee käyttämättömänä myyntiin ! Elikkä isäni hankkima harjoitusvastus on kaupan ! Ostettu kauan kauan sitten... Eli takuuta ei ole mutta laitetta ei mielestäni ole keretty käyttämään kertaakaan eli uuden karhea vielä ! Mitään laitteesta en tiedä muutakun kuvan ja säätömahdollisuuksia on. Hintapyyntö: 100€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Parhaiten tavoittaa yv:llä taikka sähköpostilla [email protected]
  2. Hyppis

    Myydään RM Slayer SS

    xray olen sinulle laittanut tuohon [email protected] ajat sitten sähköpostia ja lähettänyt muutamat yksityisviestitkin. En ole saanut vastausta. Muutenkin runko on myyty !
  3. Hyppis

    Zeus maantiepyörä !

    Sekin vielä unohtunut. Vaakaputki - 53cm Alempi vaakaputki - 63cm Pystyputki (Satulaputki) - 46cm
  4. Hyppis

    Myydään RM Slayer SS

    Jospa uudella hinnalla saataisiin jollekkin kesäksi menopeli ? 350€
  5. Hyppis

    Myydään RM Slayer SS

    Vielä etsii uutta omistajaa.
  6. Hyppis

    Zeus maantiepyörä !

    Lumet sulaa, pyörää alle !
  7. Hei ! Myynnissä siis olisiki Zeus merkkinen maantiepyörä. Pyörä on minulle jäänyt isäni perinnöstä ja en itse ole pyörää koskaan käyttänyt ja ei hirveästi kerennyt isänikään. Tästä siis uuden karhea pyörä todellakin uuden karhea. Karvat renkaissa edelleen. Itse en näistä hirveästi mitään tiedä ja kuitista hintaa pyörälle tulee lähemmäs 2500€ mutta pyörä on ostettu vuonna 2003 ja ei ole sen jälkeen käytetty kertaakaan. Laitetaan hieman osalistaa ja pyörän löytää Helsingistä. Osalistaa: Runko: Zeus Keula: Zeus Integrated Ziggs AC (aluminium crown, Zeus integrated Carbon Composite stripe) Vanteet: Campagnolo Proton Renkaat: Continental Gran Prox 3000 Satula: San Marco Tolppa: F2M Jarrut / Kahvat: Record(Carbon BB-System) Kammet: Campagnolo Record 172.5 Polkimet: Look PP206 Eturatas: Campagnolo 10 speed Etuvaihtaja: Shimano Record 10 speed (2 ratasta) Takavaihtaja Shimano Record Campagnolo 10 Speed Ohjaustanko: Kuips Xeon 6061 T-6 Stemmi: FRM Web-Stem Ohjainlaakeri: Aheadset KUVAA PYÖRÄSTÄ: Tälläisen osalistan sain kehitettyä toivottavasti pitää paikkansa tiedot siis katsottu pyörästä ja kirjoitettu ylös. Itse harrastan metsässä rymistelyä niin ei tälle ole mitään käyttöä. Pyörän kanssa voi saada ja/tai kannattaa kysellä myös ELITE merkkistä harjoitusvastusta. Hinta: 900€/Tarjous !
  8. Hyppis

    Myydään RM Slayer SS

    Nosto. Tarjouksia saa laittaa tulemaan pääasia että pääsisin tästä eroon kun ei itselleni käyttöä ole.
  9. Hyppis

    RM Slayer SS 2009 S-koko

    Kiire alkaa olemaan, tiputetaan hintaa 100€ eli hinta 600€!
  10. Myynnissä olisi kaupparassiin keula 80mm joustolla ja 20mm akselilla. Keula on lähes käyttämätön, ajettu 1 kausi ja siitäkin puolet meni huollossa eli keulasta hajosi vaimennuskumi jonka jälkeen takuussa korjattiin vika ja sen jälkeen keulalla ei ole ajettu kertaakaan. Keula muistaakseni vuosimallia 2005 mutta ostettu 2006. Lähtee lähes ilmaiseksi eli eikun tarjouksia tulemaan, alkava hinta 100€ mutta tarjouksia kuunnellaan.
  11. Hyppis

    RM Slayer SS 2009 S-koko

    Vielä löytyy ja hinnastakin löytyy tinkivaraa!
×
×
  • Luo uusi...