Jump to content

FreeFlyer

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo
  1. Merkki: Islabikes Malli: Beinn 24 Lyhyt kuvaus: Lastenpyörä, vaihdepyörä Rungon koko: 24” rengas Kuvaus: Uutena ostettu vuonna 2020 ja yhdellä lapsella käytössä ollut hienokuntoinen pyörä. Pyörä on suunniteltu lasten mittasuhteille, joten se on mukava ja helppo ajaa. Tällä pyörällä 8-vuotias polki mm. Espoosta Porvooseen hymyssäsuin. Alumiinirunkoinen pyörä painaa vain 8,3 kg. Heijastavat renkaat kokoa 24" x 1.45 (37-507). V-jarrut. SRAMin 8-vaihteinen takavaihtaja. Lokasuojat ja soittokello. Beinn 24 ikä 7+ jalan sisämitta min n. 57cm jalan sisämitta max. n. 68cm Pituus vähintään n. 127cm Rengas: 24 Mukaan saat vielä nastarenkaat. Niiden kanssa tosin lokasuojat enää mahdu paikoilleen. Vakirenkaista laitoin kuluneemman renkaan eteen. Se on siis kulunut, mutta vielä hyvinkin ajettavissa. Samoin laitan yhden varakumin kaupanpäälle. Lisätietoja: https://www.islabikes.co.uk/products/kids-lightweight-multi-purpose-bike-beinn-24-age-7?variant=35847763689630 Tällä kokoonpanolla uuden pyörän hinta olisi noin 694 (585£) plus tullit/verot. Pyörä löytyy heti luovutukseen Koivu-mankkaalta Espoosta. Hinta: 490 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Kuvaus: Myydään tarpeettomaksi jäänyt otsikon mukainen rengas. Rengas ollut edessä ja jäi tarpeettomaksi takarenkaan hajottua reunaosumasta. Kuvasta näet kulutuspinnan, mitä mielestäni on hyvin jäljellä. Hintapyyntö: 20€ Paikkakunta: Espoo 02130 Yhteydenottotapa: yv
  3. Kuvaus: Myydään kunnostusta vailla oleva Kona Kilauea maastopyörä. Pyörä on hankittu Larun Pyörästä joskus vuoden 1998 paikkeilla. Etuhaarukasta vuoti aikoinaan öljyt pihalle ja siksi pyöräkin jäi käyttämättä. Sen jälkeen pyörälle ei ole tehty juuri mitään. Pyörää on säilytetty kuitenkin kylmässä varastossa säältä suojassa. Pyörässä on Shimano Deore XT etu- ja takavaihtajat sekä ohjaustangossa gripshift-vaihtajilla. Mavic:n vanteet ja Marzocchi:n joustokeula. Laittoa varmasti riittää, mutta osaavissa käsissä ei ole varmaankaan ihmeellinen homma. Itse ajattelin kunnostaa tästä ajopelin, mutta aika/tilat eivät oikein riitä. Runkokokoa en tarkasti tiedä, mutta tässä on pari mittaa mitattuna: satulaputkenpituus noin 51cm, vaakaputken pituus noin 58,5cm ja akseliväli noin 107 cm. Hintapyyntö: 50 € Paikkakunta: Espoo, Laurinlahti Yhteydenottotapa: Laita ihmeessä viestiä, jos haluat lisätietoja tai tulla katsastamaan pyörää paikan päälle.
×
×
  • Luo uusi...