Jump to content

Jke

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Myydään syksyllä 2011 kivijalkaliikkeestä ostettu kokoa 54 oleva Cannondale CAADX 105. Linkissä enemmän tietoa pyörästä: http://road.cc/content/review/28545-cannondale-caadx-105 Ostokuitti on yhä tallella ja ensimmäisen 5v aikana huollot tehty kivijalassa josta pyörän ostin ja sen jälkeen itse. Pyörällä ei ole ajettu maastossa, pääasiallinen käyttö on ollut työmatka-ajoa. Pyörä on juuri huollettu ja säädetty (ketjut, rattaat, vaihteet, jarrut) ja vanteet rihlattu R-Tech:issä. Alla uudet Schwalbe Marathon Plus renkaat. Pyörän mukaan tulee kapeammat Schwalbe Durano Plus renkaat sisäkumeineen sekä kiinteät SKS lokasuojat. Erikseen sovittaessa myös langaton Sigma Sport BC 1609 STS CAD Wireless+ mittari kampien pyörimisnopeuden mittauksella sekä Shimano PD-A530 SPD lukkopolkimet. Voin tarvittaessa myös lähettää, pyydettäessä voin laittaa lisää kuvia sähköpostiin. Hintapyyntö 490EUR, myös tarjouksia otetaan vastaan jos on kallis. Parhaiten saa kiinni numerosta 050 5241778 tai haarjarvi at hotmail piste com.
  2. !!MYYTY!! Myydään naisten 3-vaihteinen city polkupyörä Tunturi Avance. Runko koko 28”, tällä hetkellä 173cm pitkällä neidolla mutta menee varmasti hyvin myös 160 – 185cm pituiselle polkijalle. Ostettu Tampereen Koskikeskuksen Intersportista keväällä 2009. Kaikki paperit sekä 2kpl avaimia tallella. Pyörässä on varusteena etukori, hamesuoja, vakuutusyhtiön hyväksymä lukko, tehokas irrotettava led-valaisin sekä satulan sadesuoja. Pyörässä on myös säädettävä ohjainkannatin jonka avulla jokaiselle löytyy varmasti sopiva ajoasento. Pyörä on hyvin vähän käytetty ja säännöllisesti huollettu. Uuden vastaavan hinta 599€. Linkki tämän vuotiseen vastaavaan malliin Tunturin kotisivuille: http://www.tunturi-bicycles.com/etusivu ... ty/avance/ Kuvia nähtävissä Picasan verkkoalbumissa osoitteessa: https://picasaweb.google.com/haarjarvi/ ... urr3NjWRg# Pyörä sijaitsee Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä. Hp. 290€ Yhteydet haarjarvi at hotmail piste com tai 0505241778 !!MYYTY!!
  3. !MYYTY! Myydään toukokuun lopussa ostettu cyclocross Focus Mares AX2 2011. Osasarja Shimanon 105, etuhaarukka hiilikuitua ja painoa 9,4kg. Kuitit ja takuu laput luonnollisesti tallella. Runko koko L(56) joka sopii ainakin 183cm/75kg kuskille kuin hanska käteen. Pyörä on täysin alkuperäisessä kunnossa ja ajettu vain asfaltilla sen verran vähän että renkaissa on vielä ”karvat” jäljellä. Linkki valmistajan sivuille: http://www.focus-bikes.com/gb/en/bikes/ ... -ax-2.html Linkki Focus:ten painoihin: http://www.orient-bikes.gr/sites/defaul ... weight.pdf Ja vielä linkki suomalaisen jälleenmyyjän sivuille: http://www.larunpyora.com/product_info. ... 40si5tkik5 Pyörä löytyy Tampereelta ja kuvia alla olevasta osoitteesta. https://picasaweb.google.com/haarjarvi/ ... iFqLrT7wE# Hp. 1100€ Yhteydet 050 5241778 tai haarjarvi at hotmail.com !MYYTY!
×
×
  • Luo uusi...