Jump to content

selailutori

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viestit kirjoittanut selailutori

  1. En tiedä muista, mutta itse en kaipaa tänne mitään huutokauppa touhuja. Jos haluan alkaa kyttäämään sulkeutumisaikoja, niin menen Huuto.netiin. Haluaisin uskoa, että moni myy täällä tarpeetonta päästäkseen eroon, eikä pumpatakseen maksimisumman ostajilta. Sekä ostajat hankkiakseen tavaraa tarpeeseen asap, varsinkin kun kyse varaosista ja harrastusvälineistä eikä muumimukeista. Varsin usein menee hp->vastatarjous->kaupat.. Nopeat syövät hitaat. Odottele siinä viikko, kun huutokauppa sulkeutuu ja kuumottaisi saada uusi fillari tai osa. Ehdottajan viestihistorian perusteella, ole myyjänä tai ostajana osallistunut fillaritorin toimintaan, muutoin kuin toimintaa kommentoimalla.. ;-)

    Jos kerran haluat päästä tavaroista eroon niin eikös tuo huutokauppa ole loistava silloin? Voit laittaa vaikka kaikki turhat osat ja ajotavarat samaan kauppaan.

  2. Huutokauppa osasto olisi aika hyvä. Toimii sillä menetelmällä että myyjä ilmoittaa tuotteen/tuotteiden esittelyn lisäksi lähtöhinnan,minimi korotuksen ja sulkeutumis ajan tähän tyyliin "lähtöhinta 100€  5€ nousulla  sulkeutuu sunnuntaina 27.7.2014 klo 15.00 tai 5min viimeisestä huudosta". Tuotteen huutaminen toimisi tällä vastaamistoiminnolla eikä ennakkotarjouksia ja puhelinhuutoja laskettaisiin.

  3. Moni ei tunnu muistavan, että vaikka tuote olisi "uusi/uudenveroinen" on kuitenkin eri asia ostaa yksityiseltä kuin suoraan kaupasta. Yksityisessä kaupassa ei päde kuluttajansuojalaki tai virhevastuu.

    Toisaalta pyörän kilometrien määrittäminen on aika hankalaa. Pari kolme vuotta vanhaa pyörää voi väittää poljetun vain 200 km, mutta koska asiaa ei pysty oikein millään varmistamaan, on ostajalle ihan sama, jos kilometreiksi ilmotetaan 2000 km (okei jotain osviittaa käyttöasteesta voi saada kulutusosista ja yleisestä kunnosta).

    Itse maksan mielelläni muutaman sata euroa kaupalle siitä, että saan varmuuden tuotteen kunnosta ja toisaalta, jos jotain odottamatonta ilmenee, on kauppa korvausvastuussa. Varsinkin kalliimpien pyörien kanssa, olisin itse tarkka, koska jos jotain yllättävää tulee vastaan, on taloudelliset menetykset suuremmat kuin halvemmissa pyörissä, ja myyjällä ei ole juurikaan vastuuta tuotteen kunnosta. Puhumattakaan huijatuksi tulemisesta. Siinäkin tapauksessa todennäköisesti kärsit vahinkoa, vaikka syyllinen saataisinkin kiinni.

    Ymmärrän tuon sinun tarkoituksen. Itsekkin ostaisin uuden fillarin, jos kyseessä alle 1000e fillari. Kun aletaan mennä yli 5000e fillareihin niin alkaa käytetty olemaan aika varteenotettava. Huijatuksi täällä varmaan harvemmin joutuu jos tietää tarkalleen minkälainen ostettava tuotteen pitäisi olla.

  4. Ymmärrän kyllä jos hinta ei ole kohdallaa, mutta jos on esim: fillari mistä voi tarjota niin tulee tarjouksia tyyliin "tarjoon 50e" 1000e fillarista niin on se aika naurettavaa. Kaikki pitäisi täällä saada ilmaiseksi tai muuten vaan erittäin naurettavaan hintaan. Tiedän myös että täällä syntyy hyviäkin kauppoja osista ja varusteista.

×
×
  • Luo uusi...