Jump to content

selailutori

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    turku
  1. Taitaa pikkurudi olla itse pyörän viejä. Ja huomannut, ettei ei pysty kauppaamaan sitä missään harvinaisuutensa takia.
  2. Jos kerran haluat päästä tavaroista eroon niin eikös tuo huutokauppa ole loistava silloin? Voit laittaa vaikka kaikki turhat osat ja ajotavarat samaan kauppaan.
  3. Sulo et tainnut ymmärtää pointtiani joten katso miten autofoorumeille toimitaan. http://www.dnsf.org/forumdisplay.php?84-Huutokaupat
  4. Huutokauppa osasto olisi aika hyvä. Toimii sillä menetelmällä että myyjä ilmoittaa tuotteen/tuotteiden esittelyn lisäksi lähtöhinnan,minimi korotuksen ja sulkeutumis ajan tähän tyyliin "lähtöhinta 100€ 5€ nousulla sulkeutuu sunnuntaina 27.7.2014 klo 15.00 tai 5min viimeisestä huudosta". Tuotteen huutaminen toimisi tällä vastaamistoiminnolla eikä ennakkotarjouksia ja puhelinhuutoja laskettaisiin.
  5. Ymmärrän tuon sinun tarkoituksen. Itsekkin ostaisin uuden fillarin, jos kyseessä alle 1000e fillari. Kun aletaan mennä yli 5000e fillareihin niin alkaa käytetty olemaan aika varteenotettava. Huijatuksi täällä varmaan harvemmin joutuu jos tietää tarkalleen minkälainen ostettava tuotteen pitäisi olla.
  6. Ymmärrän kyllä jos hinta ei ole kohdallaa, mutta jos on esim: fillari mistä voi tarjota niin tulee tarjouksia tyyliin "tarjoon 50e" 1000e fillarista niin on se aika naurettavaa. Kaikki pitäisi täällä saada ilmaiseksi tai muuten vaan erittäin naurettavaan hintaan. Tiedän myös että täällä syntyy hyviäkin kauppoja osista ja varusteista.
  7. Onko tästä torista tullut joku selailutori?? kukaan ei osta yhtään mitään täällä, aivan turha laittaa ilmoitus tänne kun kukaan ei kuitenkaa osta mitään!!
×
×
  • Luo uusi...