Jump to content

Erpp

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Erpp kaikki viestit

  1. Arvonnasta voitettu GoPro Hero 4 Black Standard edition. Itselle tarpeeton, avaamaton paketti. Lisätietoja: http://shop.gopro.com/EMEA/cameras/hero4-black/CHDHX-401-master.html Hintapyyntö: 460€ + postit (ovh. 530€)
  2. Kuvaus: Käyttämätön, paketissa oleva punainen Fox Transition kypärä kokoa M. Ostettu viimevuoden puolella ja todettu omaan päähän hieman liian pieneks ja sen tuloksena jäänyt hyllyyn seisomaan. Tästä halvalla hyvä kypärä. Hintapyyntö: 25e sis.toimitus Paikkakunta: Hamina
  3. Vantaa Triathlonin osallistumisoikeus. Tuli päällekkäistä menoa, joten tästä joku innokas pääsee osallistumaan hieman halvemmalla. Käy ilmeisesti myös muihin luokkiin, kun maksaa hintaerotuksen. http://vt.urheilutapahtumat.fi/ <-- Tuolta vielä tarkempaa tietoa Hintapyyntö: 15e + siirtomaksu (15e)
  4. Pahoittelut että kesti vastata, kerkesin tilata kitin, eikä sitten käynyt mielessäkään tulla käymään täällä... Onko tuo se normaali bleederi, vai pro? Jos on pro niin kiinnostusta löytyy enemmän kuin paljon, tää normaali on vuotava paska.
  5. Paljon pitäsit pelkällä ilmauskitillä hintaa? Tai sitten kitti + palat?
  6. Erpp

    Ostetaan retkipyörä

    Onko kuinka hintava hakusessa? Löytyis tuollainen Helkama Kulkuri 28" trekking mikä lähtisi melko huokeaan hintaan.
  7. Täältä löytyisi todella vähän ajettu Helkama Kulkuri, joka lähtisi tuolla 200e. Pyörä on Haminassa, eli hieman kaukana, mutta matkahuollollahan tuon sais tulemaan näppärästi. Voin laittaa lisätietoja ja -kuvia jos kiinnostuit.
  8. Moi! Olisko mahdollisesti kiinnostusta vaihtaa Helkama Kulkuriin + multa väliraha?
×
×
  • Luo uusi...