Jump to content

turkkimi

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere
  1. Kuvaus: Sportstracker HRM -sykevyö (sis. anturi, vyö, usb-piuha) Hintapyyntö: 25 € Paikkakunta: Tampere
  2. Annetaan 90-luvun alkupuolelta peräisin oleva 21v Tunturi Countryside. Renkaat 26", runkokoko pieni. Pyörä on ollut viime vuodet lähinnä baarireissukäytössä. Kelvannee myös hipsteröintiprojektiksi. Runkolukko ja avain löytyy. Alla suppea vikalista: Vaihtaa huonosti. Takarattaalla vain kaksi pykälää kerralla.Ulkokumit halkeilleet, sisäkumi(t) vuotaa hiljalleen.Ainakin etuvanteesta puuttuu useampi pinna. Vanteet kierohkot.Jarrut vaatii säätöä ja uusia paloja.Klappia sielä sun täälä.Fillari Tampereen Tammelassa. Hae pois ilmaiseksi! Yhteydenotot YV:llä. Kuvassa ei ole lahjoitettava pyörä.
  3. Ostetaan Ortliebin tai Vauden tarakkalaukut. Ohjaustankolaukuksi voi tarjota mitä tahansa vedenpitävää. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: mikko piste turkki ät gmail piste com edit. Tarakkalaukut ostettu.
  4. Tre - Espoo väliä tulee ajeltu silloin tällöin, joten voi tarjoilla myös kolmostien varrelta.
  5. Ostetaan retkipyörä/varusteltava cc (mahdollisesti tarvikkeineen) kuukauden mittaista, ei-vakavamielistä Keski-Euroopan reissua varten, jonka jälkeen toimii pääasiassa työmatkapyöränä. Lokareita ja tarakkaa varten tulee olla kiinnitysmahdollisuus, kunto hyvä ja säännöllisesti huollettu. Hintaa saisi olla maksimissaan tonnin kieppeillä. Kuski on 186cm pitkä 92cm sisämitalla. Hyviä vaihtoehtoja mm. Pelago Stravanger, Cicli B Trekking ja Rossano Touring, Surly LHT/CC jne. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...